2777
2789
عنوان

.دوستان ساکن ترکیه یا کسایی که ترکیه خونه خریدن بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 39 پست
وقتی پاسپورت داری کامل شهروند هستی میتونی کار کنی  

عزیزم اگر اطلاعات منو میگی من تقریبا اطلاعاتم کامله. چون خودمون میخواییم بریم‌. من خرید ملک ۲۵۰ هزار دلاری رو نگفتم. اون که دیگه پاسپورت میگیری و میشی شهروند ترک. میتونی یه ملک یا چند ملک با ارزش ۲۵۰ هزار دلار بگیری. من ملکهای ارزون قیمت واسه اقامت یک ساله رو گفتم که باهاش اجازه کار نداری.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اگر اطلاعات منو میگی من تقریبا اطلاعاتم کامله. چون خودمون میخواییم بریم‌. من خرید ملک ۲۵۰ هزار ...

اون ملک های ارزون قبمت یک ساله که شما میگی حدودا چقدر هزینه میخواد؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
اون ملک های ارزون قبمت یک ساله که شما میگی حدودا چقدر هزینه میخواد؟

خونه هاشون تقریبا از ۲۰۰،۲۵۰ هزار لیر شروع میشه تا بی نهایت. نرمال اپارتمانها ارزونترن تا سیته ولی خب معمولا به درد ما ایرانیا نمیخورن. چون بالاخره کشور غریب هستیم. سیته امکانات و امنیتش بهتره. این خونه ها رو باید سالانه تمدید کنی اقامتتو. ولی اگه سرمایه داشته باشی ملک ۲۵۰ هزار دلاری بگیری ۳ ماهه پاستو میگیری و شهروند میشی. بعد اجبار هم نیست که حتما یه دونه ملک ۲۵۰ هزار دلاری بگیری. میتونی چند تا ملک بگیری که در مجموع قیمتش بشه ۲۵۰ هزار دلار. اینجوری میتونی یکیشو ساکن شی بقیه رو بدی اجاره که منبع درامد بشه برات.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
2803
خونه هاشون تقریبا از ۲۰۰،۲۵۰ هزار لیر شروع میشه تا بی نهایت. نرمال اپارتمانها ارزونترن تا سیته ولی خ ...

ببخشید هی سوال میپرسم.🙈🙈

اگه پاس ترک نداشته باشی میتونی اونجا یه اپارتمان ارزون بخری و بدی اجاره   و خودت ایران ساکن باشی؟؟؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
ببخشید هی سوال میپرسم.🙈🙈 اگه پاس ترک نداشته باشی میتونی اونجا یه اپارتمان ارزون بخری و بدی اجا ...

اره عزیزم. میتونی ملک بخری و بذاری اونجا باشه به عنوان سرمایه ات. خودت ایران باشی. هیچ اجباری نیست رو ملک خریداری شده حتما اقامت بگیری. 

اره عزیزم. میتونی ملک بخری و بذاری اونجا باشه به عنوان سرمایه ات. خودت ایران باشی. هیچ اجباری نیست ر ...

پس میتونم ازون ملک های یک ساله ارزون تر بخرم بدم اجاره

2804
سلام عزیزم شما مشاور هستین هزینه مشاوره تون چنده مطب هم دارین ؟

سلام عزیرم بله مشاور هستم

هزینه ۸۰ تومن برای حداکثر یک ساعت.

کلینیک هم میرم اما الان بیشتر مشاوره ها تلفنی انجام میدم مگر موارد خاص