2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست
سلام...
مامان صدرای عزیز...ممنون از لطف شما...
عسل جان..باران جان..برای اینکه اطلاعاتتون بیشتر شه مجبورم ازتون خواهش کنم که زحمت بکشیدو تاپیک رو از اول بخونین..میدونم تعداد صفحات زیاد شده ولی واقعا نمیتونم دوباره یه چیزای تکراری رو بنویسم..تازه بازم ممکنه یه چیزایی جابمونه و دوباره سوال و اشکال و ...درحالیکه این مراحل قبلا در تاپیک طی شده..ضمنا با سرچ تو اینترنت هم میتونین اطلاعات جمع کنین و همینطور دفاتر کارگزاری که معمولا بروشور و کاتالوگ و ...برای راهنمایی تازه کارها دارن..بعد از اون بازم ما اینجا هستیم و سوال دیگه ای بود در خدمتیم...
عسل جان شهرستان بودن هیچ مانعی برای معاملات بورسی و یا خرید صندوق نیست...نگران اون نباش..تو صفحات قبلی سایتی که صندوقها در اون لیست شدن ذکر شده..اطلاعاتش واضحه..میشه ازش فهمید که کدوماشون موفقتر بودن؟سعی کنید از منابع مختلف دیگر هم کسب اطلاعات کنید..امیدوارم موفق باشین..
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.من امرو این تاپیک جذاب رو پیدا کردم .من خودم سرمایه ام رو تو طلا میزاشتم و در کنار ریسک کم سود کمی هم نصیبم میشه.ولی الان که 14 صفحه روخوندم خیلی خوشم اومد که منم توی یه صندوق ثبت نام کنم .و یه پیشنهاد هم دارم که اگه تو همین نی نی سایت یه کلوپ بزنیم بد نیست. واسه همین بورس و اینا.مامان طاها لطفا اگه صنوقی اومد بگو .خیلی دوست دارم برم ثبت نام کنم و سود کنم و شوهرم ببینه که من شم اقتصادی دارم.خیلی خوشش مییاد وقتی میبیه سرم تو حساب کتابه.بعدم واسه خریدن صندوق باید به بانک مراجعه کنیم؟؟؟من این رو نفهمیدم که به کجا باید مراجعه کنیم؟
خواهش می کنم نیلیا جون کاری نکردم وظیفست
من دوست دارم بقیه هم سود کنن مخصوصا خانوما و تا اونجا که از دستم بر بیاد راهنمایی می کنم ولی خوب مشغلم زیاده یه وقتایی خودمم وقت نمی کنم آمار سهامی رو که دارم داشته باشم به موقع خرید فروش کنم

مامان طاهای عزیزم که همیشه خالصانه هر اطلاعاتی داشته اینجا با بقیه قسمت کرده...منم ازش خیلی تشکر می کنم :-)
هما جان سلام..خوش اومدی به جمع ما...خوشحالم که حوصله به خرج دادی و همه تاپیک رو خوندی..عزیزم..برای هرصندوقی به جایی که اعلام میکنن باید مراجعه کنی..مثلا ممکنه اونجا دفتر کارگزاری یا شعبی خاص از یه بانک باشه...بستگی داره اون کارگزاری نحوه ثبت نامش چطور باشه..چشم..من اگه خبری داشته باشم حتما میگم..البته ممکنه منم خبردار نشم..بهتره همه دوستان حواسجمع و گوش بزنگ باشن..و آنلاین..تا بهم کمک کنیم..برای یه فعالیت اقتصادی پرهیجان و باکلاس...
فهیمه جون..فکرنمیکنم فیلتر باشه..احتمالا تاحالا درست شده..
از الیکاجون..ممنونم..شما لطف داری عزیزم...
و...تبریک متقابل برای مرجان عزیز...
هما جان..هروقت بخوای میتونی بفروشی...البته به قیمت روز دیگه..چون ضمانت نقدشوندگی دارن..نهایت 1هفته پولتو باسودش یا خدای ناکرده احتساب ضررش میدن..
مامان طاها جون ممنون که جوابمو دادی. راستش چند وقتیه که خواننده این تاپیک هستم و خیلی هم به کار بورس علاقمندم. ولی اطلاعاتم کمه. اگه خود شما الان بخوای یک صندوق بگیری چه صندوقی رو انتخاب می کنی؟ باز هم ممنون از اینکه جواب دادید. موفق باشی
هماجان..وقتی شما سهامتو در یک صندوق میفروشی یعنی داری ابطالش میکنی..درصد مشخصی از کل پولی که با فروش سهامت از صندوق به قیمت روز به دستت میاد درصد ابطال گفته میشه..که بابت کارمزد ابطال از کل پولت کسر میشه..و هر چقدر سهامتو زود بفروشی این درصد ابطال بالاتره..یعنی به ضررته..البته تا 3ماه اول این هزینه بین 5تا 1درصد متغیره..بعد دیگه فرقی نمیکنه..و به حداقل میرسه..
عسل جان من اگه پول داشتم حتما صندوق عقیق رو موقع پذیره نویسیش میگرفتم..چون قبلیش خیلی موفق بوده...البته صندوق ممتاز که تو 7ماه اول کارش داشتم و بعد متاسفانه فروختم خیلی خوب بود و الان در عرض 14 ماه 2برابر رو رد کرده...عقیق که فعلا نمیشه خرید..چون هنوز 3ماه نشده..و به دلیل همون درصد ابطال بالا که توضیح دادم کسی نمیفروشه که شما بخری..ممتاز هم که الان خیلی گرون شده..هرچند هیچ منع قانونی برای خریدش نیست..به هرحال خودت باید آخرش تصمیم بگیری..ممکنه صندوقهای خوب دیگه ای هم باشن که خیلی هم از فعالیتشون نگذشته و مناسبن..اما من نمیشناسم...چون خودم پول ندارم بررسی دقیقی نکردم..شما میتونی اون سایت صندوقها رو خوب بررسی کنی..و اگه جورنشد آماده برای خرید یه صندوق تازه نفس باشی..چون یه دفعه اعلان میدن و معمولا 1هفته بیشتر وقت نیست...گاهی در عرض 1روز اول یا حتی چندساعت همش فروش میره...موفق باشی...
صندوق سرمایه گذاری تدبیرگران آگاه هم قبل از عید پذیره نویسی کرده
ولی من چون درگیر جابجایی هستم متوجه نشدم
چون این صندوق هم برای کارگزاری آگاه هست باید خوب باشه ولی هنوز شروع به کار نکرده!!!!!!!!!!
فکر نمیکنم مثل عقیق ظرفیتش تکمیل شده باشه!
اینم سایتشhttp://www.tadbirfund.com/index.do
2810