2777
2789

اتفاقا پری روز  روز اول پری دکتر بودم سونو کرد گفت کیست نداری 

امروز روز سوم اصلا خون ندارم و اینکه یهو به در د هایی زیر شکمم بعضی وقتا شدید میپیچه

عفونت داری شاید

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عفونت خون کم می‌کنه ؟

ممکنه 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

برای من شده دو روز. رفتم سونو گفت تنبلی تخمدان داری🤦.

والا ماهم باردار نمیشیم ولی دکتر عوصی درست حرف نمیزنه میگم اوصاغم چه طور میگه نه عالی نه بد خب که چی 

منم کم میشدم خیلی کم رفتم دکتر همه چیز سالم بود ولی کمی تبلی داشتم این ماه  زود پریود شدم بازم کم بود رفتم دکتر قرص داد  اومدم خودم زیر شکم با روغن سیا هدانه ماساژ دادم و یه قطره تو ناف ریختم  و با نمک دریا رو توی پارچه ریختم وگداشتم روی بخاری و زیر شکمم می‌ذاشتم تا سه روز این کارو کروم دوباره پریودیم مثل قبل شد 

والا ماهم باردار نمیشیم ولی دکتر عوصی درست حرف نمیزنه میگم اوصاغم چه طور میگه نه عالی نه بد خب که چی

به زور باید حرف کشید از دهن این دکترا. منم رفتم هر چی سوال میپرسم لال شده جواب نمیده. میگم کیست دارم جواب نمیده دوباره‌ پرسیدم گفت نه. گفتم پس چرا این طوریم میبینم داره چایی میخوره 😐😐😐. منم از رو نرفتم گفتم خب چه مشکلی هست میگه هر چی هست تو سونو نوشتم گفتم خب می‌خوام بدونم دیگه میگه احتمالا تنبلی تخمدان داری. آخه همین یه کلمه رو بگی همون اول زورت میگیره جواب بدی 😐😐😐. انقد بدم میاد از دکترای این طوری. حالا جالبه قبل من برای مریضای دیگه کلی وقت میذاشت حرف میزد. یک ساعت و نیم منتظر بودم برای چهارتا مریض که رفتن داخل نوبت من که رسید,  من که رفتم گفت سریع سریع دراز بکش. به دو دقیقه نکشید گفت پاشو جواب هم نمی‌داد🤦🤦🤦.