2777
2789
عنوان

بخاطر اندامم دارم جدامیشم ازهمسرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه مردا ک مثل شوهره تونیستن عزیزم منم ۲۱سالمه دوقلواوردم بدنم دیگه مثل قبل نیست ولی خدایی شوهرم همیشه میگه بیشتر از قبل دوستت دارم تاحالانشد بگه چرا ترک داره بعضی جاهای بدنت وای امشب دیگه خداروشکر میکنم بخاطر وجودش ولی من خودمم خیلی ازخودم تعریف میکنم شاید تو خودتو کوچیک کردی

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
2803
 همسرم میگه نمیخامت و طلاق

چقدر بد حتما برین مشاوره بهش بگو بخاطر بچه ای که بهت دادم اینطوری شده این مسائل به مرور زمان درست میشه 

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

این مشکلش اندامت نیست کاملا واضحه. معلوم نیس چ مرگشه یا زیر سرش بلند شده یا مشکلش چیز دیگس این چرت و پرتا بهانس.

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
2804
 نه ۳ساله ک دارم حرف میشنوم میگه میبینمت حالم بهم‌میخوره چ برسه بخام تحریک شم!!

اون سرش به یه آخوری بنده 

وگرنه   قدیما 10 تا بچه میزایدن توخونه بدون بخیه و..........شوهراشون می مردن براشون 

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
 متاسفانه همه شعور همسر شمارو ندارن..

شما اعتماد به نفس داشته باش و انقدر بگو تا جزو باوراش بشه.اصلا شما طلبکار باش بگو به خاطر بچه ی شما من شکمم خراب شده باید عمل کنم.انقدر بگو تا ایشون کوتاه بیاد نه اینکه به خاطر حرف های چرت خودتو نابود کنی.بعدشم فکر کردی بدن ما را ببینی خیلی بدتر از شماست.اعتماد به نفس داشته باش.موقع خواب لباس هاس ناز بپوش که لازم نباشه کامل لباس بکنی و جذاب باشه.به خدا که خیلی کم هستند کسایی که بچه آورده باشند و ترک نداشنه باشن

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
همه مردا ک مثل شوهره تونیستن عزیزم منم ۲۱سالمه دوقلواوردم بدنم دیگه مثل قبل نیست ولی خدایی شوهرم همی ...

خوشبحالت مگه استارتر گفت همه مثل شوهر منن حالا هی بگید دلشو بسوزونید

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
2805

اسی بهش بگو از تو بدترکیب طلاق میگیرم با پول مهریه میرم پیکرتراشی و به خودم میرسم بهترین شوهرو میکنم  

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
2801