2777
2789
عنوان

بخاطر اندامم دارم جدامیشم ازهمسرم..

1831 بازدید | 67 پست

خیلی تحقیرشدم و خیلی واسم سخته حتی فکر کردن بهش..

ظاهرم خوبه صورتم و اندامم ازروی لباس..

امافک میکنم همیشه باید تنها بمونم چون هرکسی انداممو ببینه بازهمین اتفاقا میوفته

توبارداری خیلی اضافه وزن داشتم و همه بدنم شل شده و پر ازترک..و هزارتا مشکل دیگه

ازطرفی۲۳سالمه و هنوز زندگی درجریانه نمیتونم بگم دیگ ازدواج نمیکنم..

نمیدونم بااین افکارم چیکار کنم افسرده شدم

دلیل برای طلاق اصلا منطقی نیس

مگه از اول ندیدت

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

جدا نشه.من بدتر از شما شدم و دلم میخواست عمل کنم ولی همسرم میگه تمام این ترک ها هم واسم خاطره س چونکه به خاطر من و زندگیم بوده

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
2804
2805

قرص ویتامین ای روزی یه دونه بخورید و هرشب با روغن زیتون ماساژ بدین خیلی بهتر میشه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
2801