اگه به تولید مثل باشه پس سگ و گربه هم تولید مثل میکنند حتما اونا خیلی لیاقت دارن والا به خدا حتما میگین چرا عصبانی هستید حالا براتون میگم چی شده که به این درجه از عصبانیت از آدم های نفهم رسیدم تو چند تا پست تعریف میکنم طولانی نشه تند تایپ میکنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خواهرم چهل سالشه و هیچ وقت نتونست مادر بشه مشکل از سمت شوهرش بود بعد تو محیط کار همکار خواهرم با خواهرم بحثش میشه میگه خدا خر را میشناسه شاخش نمیده بی خود نیست لایق مادر شدن نبودی ولی من دو تا پسر دارم دلم میخواد همکار خواهرم را گیر بیارم و دو تا بزنم دهنش که دل خواهرم را شکوند صبر کنید ادامه داره حرف های زن داداشم را براتون بگم
من خودم پسر دارم زن داداشم دختر داره از نظر من نه پسر داشتن استخاره نه دختر داشتن افتخاره دو تاش وسیله آزمایش الهی است که بتونیم بچه های خوب تحویل جامعه بدیم بعد زن داداش نفهمم تو چشمای من زل میزنه میگه خدا هر کی دوست داره بهش دختر میده خداااااایااااااا جهل تا کجا بس کنید تو رو خدا