2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک بامداد خمار بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 11546 بازدید | 765 پست
فندق_فسقلی@ جانم سرگروه جان. شرمنده من نمیدونستم ک هر روز باید گزارش بدم  دخمل کوچولوم اجازه ...

دو صفحه اول رو کامل بخون لازم نیست هر روز ب من گزارش بدید میتونی رقیب وزنی پیدا کنی عزیزم💛

به حکمتش دل بسپار 🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
سلاااام سرگروووه خیشگلم من امروز دخمل بسسیاااار خوفی بودم و رجیم را بسیاااار عالی رعایت فرمودم از ...

سلام عزيز خواهر🥰

پس سرماخورده بودي ك خوب رعايت كردي؟؟؟؟؟؟؟

هر روز خوب رعايت كن عزيزم😛

@فندق_فسقلی   جان سلام صبح بخیر.ببخشین میخواستم ببینم گزارش روزانه باید بهتون بدیم یانه؟یا اینکه فقط سوالاتو از شما بپرسیم و اعلام وزن

وزن شروع چالش پاییزی ۱۱ مهر ۸۶ .وزن هدف تا شب یلدا ۷۵😎
2804
عزیز من تو گروه شما هستم . نمیتونم تگتون کنم 

سلام‌گلم

خوش اومدی🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

قدتدراذهم‌داخل امضات بنویس

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
2805
منم ببرین تو گروه چالش لاغری

فعلا که ترکیده صبر کنید برگرده توضیحاتش رو بخونید و عضو بشید

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@سمیه1396   سلام و صد تا سلام امروز اولین روز رژیم من هست و فست هستم میشه عکس غذاهام ن رو ه ...

سلام به روی‌ماهت

بله میشه... بالاش هم (هشتک غذای.رژیمی بزن)

موفق باشی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
2801