2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک بامداد خمار بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 11546 بازدید | 765 پست
@ژوانا98     @sahar70     @Belle     @zibaye_khofte2288 &nbs ...

مرسی عزیزم که تگ کردی تاپیک و چرا ترکوندن آخه؟

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
سلام عزیزم باشه حتما 18 کیلو کم نیستا منم 4 کیلو دیگه کم کنم میشه 18 کیلو کاهش پس میشه براحتی اصن ن ...

واااای مرررسی عزیزم. آره 18 کیلوم کم نیست😔اصلا امید ندارم تو 3 ماه.آفرین به اراده شما، واقعا عالی هستین. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوه منک‌ترکوندم تو این دو رورز اینقدرر خوردم  😶😶😶😶

اشکال نداره از امروز شرو کن 

دور دوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 وزن شروع 79😶 وزن هدف 69💪🤗 شروع رژیم جدید 13 فروردین 1403 🥰 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪
تو چند‌وقت ۱۸ کیلو کم‌کردی گلم

3 ماه عزیزم

دور دوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 وزن شروع 79😶 وزن هدف 69💪🤗 شروع رژیم جدید 13 فروردین 1403 🥰 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪
2803
واااای مرررسی عزیزم. آره 18 کیلوم کم نیست😔اصلا امید ندارم تو 3 ماه.آفرین به اراده شما، واقعا عالی ه ...

نه نه تصحیح کردم 18 کیلو زیاد نیست منم اول تو ذهنم بود یا خدا مگه میشه من 18 کیلو کم کنم ولی وقتی بیوفتین رو دور رژیم، دستتون میاد هفته ای براحتی 1 کیلو کم میکنین خیلی خوبه

نه نه تصحیح کردم 18 کیلو زیاد نیست منم اول تو ذهنم بود یا خدا مگه میشه من 18 کیلو کم کنم ولی وقتی بی ...

عزیزم، ممنون بایت دلگرمیتون. امیدوارم همیشه موفق باشید.ایشالا حتما از فردا که گفتید شروع میکنم. 

ایول با همه این قوانین ؟  بعنی در هفته ۳ بار برنج میخوردید فقط  شیزینیو چیپس پفک حذف؟

اره عزیزم 

سرخ کردنیو ب حداقل رسوندم 

برنج 2 بار در هفته ناهار 

تنقلات ک کلا حذف شد واقعا

اوایل خب سخته ولی کم کم عادت میشه 

من و شهرمو پسرم بعد شام معمولا پای تی وی مینشستیم بساط پفک و تخمه و چیپس ماست موسیر براه بود 

الان س تایی میشینیم معمولا اجیل و خرما و شیر و اینجور چیزاست منم در کنارشون ی لیوان شیرمو همراه ی دونه خرما میخورم😊

2804
عزیزم، ممنون بایت دلگرمیتون. امیدوارم همیشه موفق باشید.ایشالا حتما از فردا که گفتید شروع میکنم.  ...

عزیزمی 

تو میتونی 😊🍃

@سمیه1396   سلام وزن اولیه ۷۰ کیلو وزن هدف اولیه ۶۵ هدف ثانویه ۶۰ هدف نهایی ۵۵

تاریخ ۱.۱۰.۹۹ به تایپیک پامداد خمار اومدم وزن اولیه ۷۰ کیلو هدف اولیه ۶۵ وزن هدف ثانویه ۵۵ میخوام ۵۵کیلو بشم میخوام و میتونم💪
سلام منم میخاستم عضو بشم

من هی میخاستم عضو بشم تو گروهتون ولی موفق نمیشدم وارد سایت شم. ولی امشب اومدم خوشحالم منم بتونم در کنار شما لاغر کنم

سلام . گروه قرمزم از ۲ دی ماه ۹۹ شروع کردم برای لاغری در گروه بامداد خمار وزن الانم ۸۰ وزن هدف تا عید ۶۵ وزن هدف نهایی ۵۵ با قد ۱۵۵  . من میتوانم 
2805
2801