2777
2789
عنوان

بچه های تاپیک بامداد خمار بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 11546 بازدید | 765 پست

میگم ما که عضو تاپیک چالش پاییزی بودیم چکار کنیم برا چالش زمستونی ؟؟  

الهه جون وااااقعا تشکر میکنم بابت تاپیک خوبت من شخصا بارهااا سعی کردم وزن کم کنم ولی نشده هیچوقت

الان تو این سه ماه با کمک شما و سرگروهای عزیز و مهربون تونستم تقریبااا ده کیلو کم کنم 😍😍😍😍

خدا پشت و پناهت ...نگاه مهربون خدا بدرقه زندگیتون ..

امیدوارم بتونم بیست کیلو باقی مونده رو هم کم کنم �😍🤗🤭

به خاطر نظارتهای بی وقفه من😂😂

😂😂😂😂😂😂

من در طول روز پراکنده میام ولی بیشتر استفاده از مجازی این ساعتاست بخصوص وقتی پری ام😂😂😂😂

دور دوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 وزن شروع 79😶 وزن هدف 69💪🤗 شروع رژیم جدید 13 فروردین 1403 🥰 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم بابت دعات🌹 همت کن تقلب نکن ناخنک نزن ممنوعاتو نخور ورزش ورزش ورزش حتما میشه کار ...

ممنونم از انرژی تون 

میشه بگید بیش شما تو چند وقت از ۸۸ شدین ۷۴؟

گر تو با بد ، بد کُنی پس فرق چیست ؟ 

[QUOTE=169463835]😂😂😂😂😂😂 من در طول روز پراکنده میام ولی بیشتر استفاده از مجازی این ساعتاست بخصوص وقتی پری ام

😂😂😂😂😂😂😂

پری را خوب اومدی😂😂😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
2803
میگم ما که عضو تاپیک چالش پاییزی بودیم چکار کنیم برا چالش زمستونی ؟؟     الهه جون وااااقع ...

افرین عالی عزیزم😍😍😍😍

تاپیک زمستانه هم همون فرمون میریم گازم نمیدیم دنده 2 اروم و یواش ولی تا 3 ماااااه میچرخونیم تا برسیم به مقصدمون😁😁😁

ایشالا عید سین هشتم سفره هامون سین سالم خوری باشه🍃

دور دوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 وزن شروع 79😶 وزن هدف 69💪🤗 شروع رژیم جدید 13 فروردین 1403 🥰 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪
ممنونم از انرژی تون  میشه بگید بیش شما تو چند وقت از ۸۸ شدین ۷۴؟

از 1 مهر تا دیروز

تو تاپیک پاییزه

[QUOTE=169463835]😂😂😂😂😂😂 من در طول روز پراکنده میام ولی بیشتر استفاده از مجازی این ساعتاست بخصو ...

والا😂😂😂😂

در طول روز اصن وقت مطالعه ندارم 

شب معمولا تا 2 و نیم 3 مطالعه میکنم بعدم لالا😁😁

2804
جدیییی  ماشالا اراده آفرین به شما ، الهی که همیشه سالم باشید بازم ممنون که با حوصله جواب دادین

خواهش میکنم دوست من

اینجا هممون کنار همیم همه یک هدف داریم این یعنی انگیزه یا همون انگوزه خودمون پس سعی کنین تاپیک اصلی اوکی شد حضور داشته باشین مرتب کلی انرژی میگیرین 🌹

خواهش میکنم دوست من اینجا هممون کنار همیم همه یک هدف داریم این یعنی انگیزه یا همون انگوزه خودمون پس ...

حتما میام حتمااااا

صبح تا غروب تو گوشی هامونیم 

اینجا حداقل آدم یه چیزی به دانشش اضافه میشه و از وزنش کم😉

گر تو با بد ، بد کُنی پس فرق چیست ؟ 
حتما میام حتمااااا صبح تا غروب تو گوشی هامونیم  اینجا حداقل آدم یه چیزی به دانشش اضافه میشه و ...

دقیقا👏👏👏

2805
سلام عزیزم. میشه منم فردا تگ کنی؟ منم باید کم کنم. خیلی زیاد. 18 کیلو😰

سلام عزیزم باشه حتما

18 کیلو زیاد نیستا منم 4 کیلو دیگه کم کنم میشه 18 کیلو کاهش پس میشه براحتی اصن نگران اونش نباش😊🍃

2801