2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1001420 بازدید | 118822 پست
جیگرتووو موفق باشی عزیزم تو میتونی 

😍😍😘😘😘😘

امتحان کردی شما  جواب داده!! حتما امتحان میکنم مرسی

بله عزیزم فقط شیره انگور از جایی بگیر که مطمعن باشی تقلبی نباشه،چهره رو بشاش میکنه گودی زیر چشم هم میبره😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا ؟!  هرروز  شیره سیبم میشه؟

بله عزیزم

شیره سیب نمی دونم 

2803
سلام ساناز جون خوبی گلم؟ خیلی خوبم فداتم،،،کرونا رو من برعکس جواب داد وزنمو بالا برد🙄😥🥺 الان 59/ ...

سلام عزیزم.قربونت برم خوبم.😘😘😘عب نداره فعلا سلامتیت مهمتره،اون انرژی بدنیتو برگردون.دوباره شروع میکنی

@eshgholatii    

رقیب در چه حالی ؟ نیستی اصلا 🤔من هر روز تقریبا میام سر میزنم ولی میبینم نیستی میرم پی کارم🤣🚶🚶🚶🚶🚶امروزم وزن نکردم چون هفته قبل ی چند روزی ناپرهیزی داشتم گذاشتم یکشنبه بعد که امروز تو ذوقم نخوره

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
الهی عزیزم  شاغلی؟ ببین کالریت و از شب قبل مدیریت کن تقسیم بندی کن  بین سحر و افطار که ...

اره عزیزم شاغلم... فدای تو سعی خودمو میکنم که مدیریت کنم انشالله که میتونم😍

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگتره...❤
2804

@آسنات99  

گزارش امروز
سحری 13 قاشق سرصاف برنج
یه تیکه کوچولو مرغ
شام یه لیوان شیرکاکائو.. یه کاسه متوسط آش کشک. چن دونه پفک🤦‍♀️
کالری مجازم 1128
کالری مصرفی 1082
نیم ساعت ورزش چربی سوز
هرکاری میکنم شکم آب نمیشه لامصب🤦‍♀️😥

دیگه الان روزه ام. باید بزارم بعد ماه روزه🥴💗

قبول باشه 

اشکالی نداره سرکه سیب نریز، شیره و گلاب بعد افطار بخور،سرکه چون روزه میگیری ممکنه اذیت شی

سلامممم عزیزم کاهشت مبارکککک وپایدارررحسابه حسابه👏👏👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃💃😍💜💚❤❤# عالی.بودی.دخت ...

ممنونم قشنگمممم😍😍😍😍😍💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻راستی صبح طاقت نیاوردم و امروزم  وزن کردم ۶۷/۹۰۰ بودم ،گفتم این دویست گرمم نخواستم ،همون کاهش ۹۰۰ گرمی برام کافیه ،پس با وزن ۶۷/۹۰۰ادامه میدم ،ان شاالله هفته ی دیگه ۶۶ رو ببینم😍😍😍بعد از ۹ سااال

و اما گزارش امروزم 

گزاررش#  

کالری مجاز ۱۱۶۰

کالری مصرفی ۱۰۱۷ کالری با محاسبه سحری 

سعی میکنم سحر این ۱۴۰ کالری هم یه جوری پر کنم 

آب ۶ لیوان ،دمنوش ۲لیوان 

ورزش ۱ساعت پیاده روی سریع 

راستی کالری دوغ تو برنامه مانکن ۵۰ هست،من پشت دوغ اعلا رو نگاه کردم هر لیوان ۲۱ کالری _مگه میشه ۱لیوان دوغ ۲۰ کالری داشته باشه ،اونم به اون غلظت

حالا پشت بطری رو حساب کنم یا کالری مانکنو؟

بچه ها من صورتم تو رژیم خیلی لاغر میشه الانم که ماه رمضونه دیگه بدتر.. چی پیشنهاد میدین که صورتم لاغ ...

ماسک گل رس، ماسک نشاسته و گلاب،نشاسته و ماست 

از هر کدوم ۱ق مرباخوری بریزی خوبه 

صورت رو تپل نمیکنه ولی لیفتینگش عالیه ،باعث میشه لاغر شدنش به چشم نیاد 

ماسک شیر هم پوست رو روشن میکنه ،با پنبه پوستت رو به شیر آغشته کن و تا خشک شه و چند بار تکرار کن ،نیم ساعت بعدم بشور

2805

سلام دوستان من تواین چالش وقتی شروع شده بود تا یه ماه ونیم خیلی خوب بودم شیش کیلو کم کردم ولی چون وقتی استرس میگیرم خیییلی غذا میخورم باشروع شدن کارم اصلا نتونستم ادامه بدم ولی ݓابت موندم انگیزه بدین توروخدا شروع کنم دوباره همش میگم ماه رمضون نمیشه رژیم گرفت

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
ماسک گل رس، ماسک نشاسته و گلاب،نشاسته و ماست  از هر کدوم ۱ق مرباخوری بریزی خوبه  صورت رو ...

ماسک گل رس از کجا تهیه کنم؟ عطاریا؟ 

2801