2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1002784 بازدید | 118822 پست
عزیزم ببخشیدمن سالاددرس میکنم باکلم و هویج و گوجه و خیاربعداینوبایدچ جوری تومانکن وارد کنم.هرکدوموجد ...

این سالاد میشه سالاد فصل فکر کنم 

ببین نداره تو لیست غذا ها

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چراسالادفصل ک داره‌‌.جدا؟اخه مگ سالادفصل یه نوع ترشی نیس؟

عزیزم همین موادی که گفتی باهاش سالاد فصل درست میکنن دیگه بامایونز 

ولی شما مایونزتو حذف کن

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
2805
وای ده ماه.افرین ب این اراده 👏👏👏👏💛💛💛💛🐥🐥🐥🐥خخ این جوجه روهم دیدم توهمش میزاری منم گذاشتم🤣 ...

فدات😂😂🐥🐥🐥🐥

نه همه غذاهای خوشمزه رو بخور فقط اندازه کالریت

من ظهر پلو با کوبیده دارم،،یعنی هر چیزی ک بخوام فقط اندازه کالریم

به حکمتش دل بسپار 🌿
حالم خیلی بده فاطمه جونم ای کاش به گذشته بر میگشتم  از غذا متنفرم ولی همش میخورم از خودم متنفر ...

الهی دورت بگردم🥺🥺🥺🥺🥺 چه اتفاقی افتاده ک این حس رو پیدا کرده گل قشنگم؟؟؟؟؟

به حکمتش دل بسپار 🌿
فدات😂😂🐥🐥🐥🐥 نه همه غذاهای خوشمزه رو بخور فقط اندازه کالریت من ظهر پلو با کوبیده دارم،،یعنی هر ...

یعنی محدودیت نداری دیگه...عزیزمن سالاددرس کردم باهویج و کلم و گوجه و خیاروپیاز..اسم این سالادچیه؟تومانکن چی بزنم

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
عزیزم همین موادی که گفتی باهاش سالاد فصل درست میکنن دیگه بامایونز  ولی شما مایونزتو حذف کن

من مایونزنمیزنم...عه اخه طرف ماسالادفصل یه جوردیگس🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
عزیزم،الان ک دیگه اعضای گروه ها آزادن فقط برا همراهی و هم دلی اینجان.... شمام ازین به بعد دو ماه ی ...

عزیزم این اواخر سه ماه آهن فیفول خوردم 

تحت نظر دکتر غدد هم هستم دارو مصرف میکنم ولی یه چکاپ کامل باید بدم باز 

ممنون از دلسوزیت❤

عزیزم منم دخترم وزنش کمه بعد ۶ ماهش یه دور رژیم‌ گرفتم. در حد ۴_۵ کیلو.ولی شیرم خیلی کم میشد ولش کر ...

الان چند وقتشه 

واقعا ظلم کردیم در حقشون 

آخه اندام زیبا چه خریه که انداختن تو مخمون 

انقد اعتماد بنفسمون پایینه که از حق بچه میزنیم تا شکم کوفتیمون بره داخل 

2809