2777
2789
عنوان

ماجرای دعوای من و شوهرم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 4447 بازدید | 234 پست

چی میشه یلدا تنهایی نمیچسبه ک

سخت نگیر اونجا بیشتر خوش میگذره هر طرفی بزور شوهرتو خونه نگه داری دلش اونجاست اصلا بهت خوش نمیگذره

ما ک عزاداریم دلم پر میزنه واسه دورهمی ک گریه نداشته باشه

عاشق عکاسی💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

منم دوست داشتم یلدای اول خونه خودم برگزار شه

و چون میدونستم بین بابام و پدرشوهرم قطعا دلخوری میشه چون جفتشون انتظار دارن بریم پیششون، یلدای اول خونه خودم گرفتم و اونا رو هم دعوت کردم

خیلی هم خوش گذشت اون سال

بابام برای هممون فال حافظ گرفت

خواهرشوهرم مجرده عشق و عاشقی اومد براش کلی خندیدیم

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
2804
شیطونه میگه پاشم برم بیرون ساعت 11بیام بگم مگه پرسیدی

لج و لجبازی نکن از دماغتون میاد تو بگو به مامانش بگه چله رو اونا بندازن یه روز جلوتر یا عقبتر،یا خانواده تو زودتر بیان،بعدشم شما همهیشه باهمین دیگه به خاطر یلدا رابطتونو خراب نکن.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
2805
لج و لجبازی نکن از دماغتون میاد تو بگو به مامانش بگه چله رو اونا بندازن یه روز جلوتر یا عقبتر،یا خان ...

بحث این نیس

بحث اینکه نمیخوام همش بریم اونجا

منم خانواده دارم

منم دام میخواد پیش اونا باشم

ببین یه پیشنهاد بهت میدم خواهرانه، نه تنها شما بلکه تمامی افراد دنیا این مشکل و دارن که مناسبت های خاص مثل عید، کریسمس، یلدا و ... نمیدونن پیش کی برن. بهترین کار اینه که شما هر دو جارو برین، خیلی هم خوش میگذره، مثلا به خانواده شوهرت بگو جمعه شب میایم پیش شما، شنبه شب میریم پیش خانواده خودم، ۱شنبه هم خونه خودتون باشین. نه دعوا میشه نه دلخوری نه چیز دیگه ای . به خدا این چیزا میگذره فقط حرصش برای خودت میمونه و هیچ چیز دیگه ای نداره .

2801