2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهر صبح تاسوعا جلو همه باهام دعوا کرد و گفت تو غلط کردی واسه داداش من ( ینی برادر شوهرم) دختر ...

وا خب منم معرفی کردن به برادر شوهرم مگه اشکال نداره دختر معرفی کردن تازه خوبیم که به فکرشونیم

همیشه در حال تلاشم ،هر روز موفق تر از دیروزم...
2803
وا چقد دیوونه بود خب بعدش شمارفتیدازاونجا

رفتم تو اتاق و لباسم پوشیدم ساکمم جمع کردم برم ولی نامزدم نزاشت. مثلا من مهمونشون بودم و از شهرستان اومده بودم. اگه برمیگشتم خونمون و مامانم میدونست دیگه همه چی تموم شده بود. نامزدم نذاشت

متاهل و متعهد تا پای جان   خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم
خیلی زیاده نمی‌دونم کدومش بدترینه ولی یه بار مادرش خیلی ناراحتم کرد معلولیت پدرم رو کوبید تو سرم بار ...

شوهرت چیزی نمی گه ازت دفاع نمی کنه

زوزه میکشن برام  توله گرگایی که بادست خودم هار شدن 
وا خب منم معرفی کردن به برادر شوهرم مگه اشکال نداره دختر معرفی کردن تازه خوبیم که به فکرشونیم

این مریضه روانیه حتما... 

منظورش این بود که دختر از شهر شما نمیخایم داسه داداشمون.. جلو من گفت قلم پاشد خورد میکنم رفت اونجا زن گرفت بسه بسه کن ضربه خوردیم اینم روش. ما شهرستانیم اونا روستای  اطراف ما. فاصلمون 45 دقیقه اینجاهاس

متاهل و متعهد تا پای جان   خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم
2804
خیلی پستن من پدر شوهرم گفت بهم تا عمر دارم نمیبخشمش .

من مادرشوهر رفت به دوستش گف دوستش جاری دخترخالمه جاری اومد به دخترخالم گف فلاتی اینجوری گفته راسته دخترخالم گفت اینا نمیخوان کاری براش بکنن این چیزارا بهانه کردن هیچوقت ازشون نمیگذرم هیچوقت تازع بعدش همه ی حرفا راانداختن گردن دخترخاله بدبختم وشوهرمو بدبین کردن به دخترخالم 

پس چی فکر کردی ادم شدن؟فقط چون شوهرم خوبه وهمیسه پشتم بوده هیچ وقت پیش کسی نگفتم

وا من فک کردم ادم شدن 😑 شوهرت پشتته خوب نمی تونن زیاد زر بزنن

زوزه میکشن برام  توله گرگایی که بادست خودم هار شدن 
2805
شوهرت چیزی نمی گه ازت دفاع نمی کنه

جلو خودم همیشه سکوت می‌کنه ولی مطمینم وقتی من نیستم ازم دفاع می‌کنه که اینقدر ازم بدون میاد البته الان چن ساله دیگه نمیبینمشون

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
چقد بی فرهنگ بوده ادم دیگه اینجوری خودش حرف نمیزنه کم کم ازشون فاصله میگیره

اره... 

کارمدد بانک تشریف دارن و به قول خودشون تحصیل  کرده و با فرهنگ

2801