2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج مادرشوهرم

416 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها...یه راهنمایی ازتون میخواستم...قراره حدودا تا ۱۰ روز سالگرد ازدواج مادرشوهرم و پدرشوهرم رو جشن بگیریم...حالا جشن هم نه...یه کیک و یه جمع خودمونی در حد دختر و عروس 

با شوهرم مشورت کردم گفته که ما هر سال ( سه بچه هستن...دو برادر و یه خواهر) سه تایی پولامونو روی هم میزاشتیم و یه چیزی میخریدیم..گفت که ما هم این سال میخوام تو چشم باشی یه کیک میخریم و یه کارت هدیه که توش ۳۰۰ هزار میزنم...اینو کادو میدیم

بنظرتون خوبه این؟  اینو هم بگم کارخونه دار هست پدرشوهرم و شوهرم و از نظر مالی مشکلی نداریم...حالا یکم برای من سنگین اومده چرا باید کادو بدیم😂😂

و اینکه اینو هم بگم کاملا خانواده ی روشن فکری هستن و از اون خانواده های مذهبی و اینا نیستن

10 روز جشن میخواین بگیرین؟ یا من بد فهمیدم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۴ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا10ر‌ز دیگه میخواین جسن بگیرید یا

10روز پشت هم جشن بگیرید

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
2803

چقدر خسیسی خوشم نیومد أه حالم بد شد

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
2804
2805
خوب روشن فکری چه ربطی به هدیه دادن دارد؟یعنی چه که برای شماسنگین آمده؟

روشن فکری یه بحث جدا....چون اذیتم کردن سنگین اومده برام...حالا زیاد هم نه..ولی خب ته دلم یکم اذیت شدم

2801