2777
2789
عنوان

ده سال بعد از ازدواجتون تو چه جایگاهی بودید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 121 پست

بعد از 14 سال زندگی خدا رو شکر تحصیلاتم تموم کردم شرکت دارم الگوی بقیه زن و شوهرای اطرافمون هستیم😂😂😂😂 تونستیم با تلاشمون سفرای زیادی بریم چیزایی رو که دوست داشتیم ببینیم دیدیم تا حدودی چیزایی که دوست داشتیم تجربه کنیم تجریه کردیم 

خوب یه سری خطاها کردم که قابلیت بخشش ندارن ولی شوهرم بخشید 

فقط منتظر یه نی نی خوشکل و سالم هستیم که هنوز خدا بهون نداده 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
لایک بنماااا ای خوشگل بانو

والا من سال اولم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا ک گفتی خوشگل لایکت میکنم😌😌

ایول

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
2803
ممنونم عزیزدل.همچنین❤ من از ۱۸ سالگی کار کردم از ۲۲ تا ۲۸ هم مثل یک ربات کار کردم از نظر مالی تا حد ...

ببخشید میشه بپرسم شغلتون چیه؟

برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان و گشایش درکار شما و ما،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فوق دیپلم بودم موقع ازدواج بعد از ازدواج هم لیسانس گرفتم بعد تو دانشگاه قسمت آموزش کار میکردم و بعد بچه دار شدم و دوتا شیر به شیر فرصت ادامه نداشتم 

از لحاظ مالی ماشین خریدیم و خونه امون عوض کردیم محله بهتر و متراژش به خونه قبلی بیشتر و دو تا بچه هم دارم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
2804
شغلشون شاعری  پول در میارن

گفتم اشتباه تایپی بود

همسرم شاغله نه شاعر

برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان و گشایش درکار شما و ما،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
2805

8 سال پیش که شوهرم اومد خواستگاریم یه ماشین 18 میلیونی داشت فقط

الان خداروشکر مغازه داره که توش بالای یه میلیارد جنس هست، یه ماشینه یه میلیاردو پونصد داریم با یه زمین 150 تومنی

والا من سال اولم 

خخخ طوری نی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
2801