بچها میخام به مناسبت خانم معصومه ع ۱۴۰۰۰ صلوات هدیه کنیم به ایشون به نیت ظهور اقا امام زمان از بین رفتن بیماری کرونا و فقر شفا گرفتن تموم بیماران کرونایی و غیر کرونایی و سبز شدن دامن همه منتظرای بچه و دراخر حاجت روایی حاجت قلبیمون همت کنین که دست رد به سینمون زده نمیشه 😍😍
باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم