2777
2789
عنوان

با یه هندوستانی چت کردم و بدجور چشمش گرفته بود!+عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 141320 بازدید | 1676 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
عزیزم سریال های خارجی ببین،اهنگ خارجی گوش کن با متن،یه نظرم کل انگلیسی به لغته،کلا دایره لغاتت توپ ب ...

ای خواهر بااین فکرو خیال دیگه نمیتونم 

میشه گزارش بزنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5443465/بیایین-پر-بازدیدش-کنیم

کدوم شهر کانادایی؟

مونترال 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )
😅بهش همون اول گفتم ازدواج و ...قیدش رو بزن!اره مشخصه رمانتیکه تا فکر بچه هاش کرده که قدبلند باشن🤣

اخیه.........................چه پسریه............................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
2804
😂والا کل فالوئراش دخترنا یعنی من یه پسر ندیدم فالو کنه

واییییییییییییییییییی .................این دیگه کیه............ فکر کنم از تمام کشورا دوست دختر داره................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
2805
واییییییییییییییییییی .................این دیگه کیه............ فکر کنم از تمام کشورا دوست دختر داره ...

😂😅اره بابا همین الان برگشت یه کلمه ترکی گفت بعد گفت از یه دختره یاد گرفتم میخواد بهم ترکی یاد بده!😶اقا میخواد از روش آموزش مخ بزنه😂😅🙏ایشالله دختر مردم مخش زده نشه

2801