2777
2789
عنوان

بالاخره حامله شدم😃😃😃

4675 بازدید | 86 پست

واب باورتون نمیشه سه روز قبل پریم خواب دیدم ک تعبیر میشد حاملگی صب بیدار شذم یه دونه بی بی داشتم منم شانسکی زدم تو دوسال اینقد بی بی زده بودم منفی بود دیگه مهم نبود برام منم دستمو شستم اومدم بندازم اشغالی دیدم واااای حاله داره اینقد ذوق زده شدم البته چون امپول اچسی جی زده بودم فک میکردم شاید برا اونه ک مثبت کاذبه رفتم سه تا دیگه بی بی گرفتم شب یه دونه دیگه زدم مثبت بود روز بعدشم زدم بازم مثبت بود یه روز قبل موعد تحمل نیاوردم رفتم از ک مثبت شد باورم نمیشد الان لگن وپاهام و رن طرف چپم درد میکنه ب نظرتون مشکلیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عزیزززززمممممم چ حس خوبی گرفتم مبارکه 😍😍😍طبیعیه دردا

اندکی عشق قدری مهربانی هرچه میخواهی شیطنت اما باصداقت امتحان کن خوشبختی همینست...کاربریمون دونفره هستش 😜

ن دیگ مشکلی نیس

مبارکه 

منم یه روز بیام تاپیک بزنم شوهر کردم😌

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
خوشبحالت عزیزم مبارکت باشه محاله یه روز منم حال تو رو داشته باشم ... 

چرا محال😒

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

مبارکه💃💃💃

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     

مبارک باشه عزیزم، بچه داشتن خیلی اتفاق فوق العاده ایه، از تمام لحظاتش لذت ببر. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
2810