2777
2789
عنوان

بیاید سیاستای جاریم برا خونوادی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 86 پست
فک نمیکنم اینهمه کار فقط برا تعریف باشه شما اینطوری فک میکنی

اره چون میشناسمش یه دفعه مادربزرگه گفت به من این لباس خوبه منم گفتم اره خوبه فوری بعداز حرف من رفت یه دسه لباس دیگه اورد برا مادربزرگه تا کسی اونو دید بگه این لباسو فلانی برام اورده خیلی مهربونه باهام بعد اینجوری سر تعریف کرذن ازش باز میشه

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁
من میرم اونجا نمیزار کار کنم همش خودش کار میکنه تا بعد بهش بگن چه شیر زنی نمیزار کسی کار کنه

اسی دیدت رو عوض کن ،اگه میذاشت کار کنی اون وقت نمیگفتی از لجش من میرم یکسره از من کار میکشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مردم برای ثوابش میرن کهریزک افتخاری به سالمندان خدمت میدن.مطمئن باش اگه واسه خودشیرینی باشه بیشتر حرفه نه عمل!!جاری شما داره مایه میزاره حرف و عمل داره.این خیلی ویژگی خوبیه.

همیشه تو هر موردی اگر رضایت خدا رو در نطر بگیری لبخند خدا رو در نظر بگیری با آرامش به دیگران کمک میکنی حالا این دیگران هرکی که میخاد باشه.این نظر منه البته نظر شمام محترمه.

به زندگیم خوش اومدی....

منم یه جاری دارم همین مدلیه مثل لودر کار میکنه ولی اگه یکی  یه کوچکترین  حرفی زد به خودش می گیره و همه رو میده به باد فحش وتوهین وقشنگ مشخصه برا خود شیرینی هست یه بار خونه مادر شوهرم ر وضه  امام حسین بود چند روز قبلش اومد بعد هرکی می خواست برا ثواب کاری کنه چیزی    تقسیم کنه نمی ذاشت میگفت امام حسین مال خودمه میخام همه ی ثواباش خودم ببرم .چرا تو نداشتیم حرفی بزنیم جلو مهمونا فحش میداد خخ    

هیچی عروسی واسه تعریف و تمجید مادربزرگ همسرش اینکارارو نمیکنه

چرا نکنه وقتی هرکی میاد به اون خونه بهش میگه این رحمته خدت برا من فرستاده‌.بدجنسی زیاد ازش دیدم.ولی این کارش فقط برا خود شیرینیه

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁
نه بخدا اصلا برا رضای خدا نیست چون باتنشو میشناسم چند دفعه من خواستم کار کنم وقتی من اشپزخانه بودم ا ...

شما مگه تو دل ایشون کی قسم میخوری برای رضای خدا نیست ،اسی خواهرانه میگم یکم دلت رو صاف کن 

منم یه جاری دارم عین مال تو   پشت سره خانواده شوهرم اینقد توهین میکنه ولی تو روشون خیلی خوبه  مثلا بچه های خواهر شوهرامو نگهمیداره میرن خرید اینور اونور یا مثلا خواهر شوهرم تازه زایمان کرده رفت پیشش بیمارستان موند  ولی پشت سرشون توهین میکنه دقیقا نمیدونم فازش چیه 😐

اره چون میشناسمش یه دفعه مادربزرگه گفت به من این لباس خوبه منم گفتم اره خوبه فوری بعداز حرف من رفت ی ...

عزیزم خب شما جاری انتظار نداشته باش تو رو بزار رو سرش ،حساب مادرشوهر و پدرشوهر و مادربزرگ شوهر با شما خیلی فرق داره به اون ها از رو محبت کمک میکنه ولی وظیفه ای نداره ناز شما رو بکشه 

من میرم اونجا نمیزار کار کنم همش خودش کار میکنه تا بعد بهش بگن چه شیر زنی نمیزار کسی کار کنه

چقدجنست خرابه😡اون واسه رضای خداکارمیکنه توحسودی میکنی متاسفم واست چقدحقیری...زندایی شوهرم تامادرشوهرش زنده بودزیرش لنگ بردوخدمتشوکردبااینکه ۴تاجاری دیگه داشت الان بیاعاقبتشوببین 

چرا نکنه وقتی هرکی میاد به اون خونه بهش میگه این رحمته خدت برا من فرستاده‌.بدجنسی زیاد ازش دیدم.ولی ...

برای شما بدجنس برای اونا فرشته ست ،انتظار نداری که جلو شما هم خم و راست بشه،اسی ولی اینجور که تو داری میگی من شما رو ندیده حساس خوبی ندارم ولی به جاریت احساس خوبی پیدا کردم ،بخدا از رو بدجنسی نمیگم ولی میگم شاید شما کاری کردی که از خانواده ی همسرت دور شدی ،

خداوند رحمت کنه پدر و مادرشو....خدا امثال این خانومو زیاد کنه

دوست عزیز بنظر نمیاد برای نشون دادن خودش اینکارارو بکنه،چون اصلا عاقلانه نیست،در این حد آدم خودشو بزحمت بندازه برای حرف مردم ک بگن خوبی....

از رحمت خداوند نا امید نباشید.....