2777
2789

سلام من پارسال ازمایش دادم عدد تیروییدم ۴بود بعد دوماه قرص خوردم ول کردم دیگه ام دکتر نرفتم امسال برج ۳ازمایش دادم عددش شده بود ۷بازم قرص نخوردم الان دوباره ازمایش دادم شده۳ مگه میشه بی دوادرمون عدد بیاد پایین؟؟؟

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
من از عدد مدد سر در نمیارم فق میدونم باید قرصتو صبح ب صبح بخوری

اینو ک میدونم منتها قرص نخوردم در کل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چه ربطی داره شاید تریییدت مثل من هشمیایی شذه

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
عزیزم شما کم کاری داشتی ..حتما حتما پیش دکتر غدد برو .اره منم بدون قرص هی میشد ۵ و بعد میومد ۳ یهو م ...

اره میدونم  ولی چطور خودش پایین بالا میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عدد نمیدونم‌چیه ولی قرص نهوری اسیبش به خودت میزنی و چاق میشی و زیر گلوت بزرگ‌میش قرص مثل مکمل باید ...

یعنی چطوری

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
عدد نمیدونم‌چیه ولی قرص نهوری اسیبش به خودت میزنی و چاق میشی و زیر گلوت بزرگ‌میش قرص مثل مکمل باید ...

عزیزم من تاحالا تو عمرم چاق نشدم همیشه زیر ۵۰کیلو بودم😐چرا همه چیم انقد عجیبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من قرص میخورم زیر ۶نمیاد هر سری آزمایش میدم ۱۴یا ۲۰خیلی بالاست دکتر گفت کم کاری شدید داری

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
چه ربطی داره شاید تریییدت مثل من هشمیایی شذه

ینی چجوریه از شما؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم پارسال تریید داشتم پر کار بعد چند ماه قطع شد احساس کردم گلوم بزرگ شده فتم سنو آزمایش فهمیدم تریید هیشمایی دارم که سیستم ایمنیم افتاد رو تریید که از کار بندازه 

عزیزم من تاحالا تو عمرم چاق نشدم همیشه زیر ۵۰کیلو بودم😐چرا همه چیم انقد عجیبه

بعضیا چاق نمیشن

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
شاید جوابش درست نیست ... دارو بخوری تو یه سطی کنترل میشه بالا پایین نمیشه دیگه 

همشو تو یه ازمایشگاه دادم نمیدونم والا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810