2777
2789
عنوان

خاطره ترسناک من 👻👻👻

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 168 پست

بعد اون قضیه هرروز تن و بدنمون کبود میشد

یه شب نوشین و مائده رو تخت خواب بودن دیدن تخت میلرزه با لرزشش بیدارشدن دیدن کشو تا ته بازه🤦🏻‍♀️

میگذَره اَز گُناهامون اونکه اَز آرِزوهامون گُذشت..🙃🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اون چندروز همش وسایلامون گم میشدن همون کلاهم که بالاتر گفتم سه چهار بار گم شد و جاهایی پیداش میکردیم که اصلا امکان نداشت اونجا بوده باشه، یا یبار 
تو کیف‌دخترخالم چهارتا پنج هزارتومنی و چندتا ده تومنی بود و یه پونصدی، رفت سر کیفش دید ده تومنیا هست پنج تومنیا غیب شده بجاش سه هزارو هفتصد پول خورد تو کیفشه🤦🏻‍♀️

یه روزم رفته بودیم خونه خالم یعنی خونه سحر اینا
که دستشوییشون بیرون اتاقه، ساعت نزدیک ۳‌صبح اینا بود ما تو ایوون نشسته بودیم دیگه گفتیم تک تک پاشید برید دستشویی‌ که بریم تو، همه یکی یکی رفتیم نوشین که رفت ، خودش بعدا تعریف کرد گفت تو دستشویی که بودم قلبم داشت در میومد یه استرس بد گرفتم 

2803

انگار یه بلایی قراره سر تو بیاد انگار قراره بمیری
دستمو مایع زدم ولی همینطوری آب نکشیده سریع اومدم بیرون دیدم یه چیزی که موهای بلند داره دوطرفش ریخته نمیزاره صورتشو ببینم دقیقا بالا سرت وایساده خم شده روت دستاشو باز کرده

که اون صحنه ما اونجا نشسته بودیم دیدم نوشین سریع اومده بیرون رنگ صورتش پریده به بالا سر من نگاه میکنه میگه فاطمه تو بدو برو داخل بدووو که همه دوییدیم تو

من که از ترس گوشیمو یادم رفته بود بیارم از بیرون یکی از بچه ها رفت گرفت

2804

این فعلا آخرین چیزی بود که اتفاق افتاد واسمون🙂

خداارو شکر دیگه اذیت نشدیم فقط مائده و سحر خیلی تنشون کبود میشه البته الان پیش هم نیستیم

2805
2801