2777
2789
والیبالیسته؟ نه بابا متاهله بچم دارل

کی بچه دار شد 😢

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
نظر من راجب موصوع بود تو نمیفهمیدی اتفاقا دیدم و پاک شده بود😂😂😂😂😂😂 دیگه دایورتت میکنم 

خداشفات بده😂نظرم هست موضوع هم نگفته بودم خوشت میاد پیگیری یا نه گفته بودم حرف بزنیم راجبشون😂

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیدونم  

تروخدا مجرد باشه😢😵اونم مجرد نباشه دیگه هدفی هیچی نمیمونه برام😐😂😐😂😐😂

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
2803
الان که دیدم انگار ازدواج نکرده😐😐😐

قلبم ترکید. چرا تا این سن ازدواج نکرده دیگه خیلی پیر شده 

متولد ۶۴ هست 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
زن محسن افشانی چیشد 

طلاق😶

2804
قلبم ترکید. چرا تا این سن ازدواج نکرده دیگه خیلی پیر شده  متولد ۶۴ هست

خیلی از معروفا بیشتر از سعید معروف سن دارن ولی ازدوا جن نکردن 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ یه معجزه بزرگ تو زندگیم رخ داد  . خدایا شکرت 😍😘
داشتیم نه داشتیم؟؟ 🥴🥴🥴🥴  همایون مال منه يهمه منه عشق منه فهمیدی يا نه ها😂😂😂😂😂

همایون مال خودمه🤬🤬میخوای از نی نی سایتیا بپرس مطمین باش میگن مال نرگسه🤬😂😂

قلبم ترکید. چرا تا این سن ازدواج نکرده دیگه خیلی پیر شده  متولد ۶۴ هست

اقا من فکر کردن زن داره که ازدواج کردم . 😕

حالا انگار میموند خواستگاریم 😂😂

در تاریخ ۹۹/۹/۹ یه معجزه بزرگ تو زندگیم رخ داد  . خدایا شکرت 😍😘
2805
چرا خیلی عاشق هم بودن 

دنبال حاشیه بودن بیشتر تا عاشقی😂

اصلا من میرم  من از این سایت میرم 😢😢

نباو نرو😂بذار تاپیک بزنم ببینیم همایون مال منه یا تو🤬😂مال هرکی شد اون برش میداره🤬🤣

2801