2777
2789
عنوان

نامزدم بم گف لاغر مردنی مادر شوهرم گف خودم چاقت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 72 پست
من شیرخشک خوردم ۸ کیلویی اضافه کردم  شیرخشک بیو میل ، دو پیمانه توی نصف لیوان اب جوش حل میکردم ...

گلم شکمم اوردین؟ شیر خشک بیومیل بگم ب داروخونه همین؟ طعم و چیزای خاص دیگ نداره؟ 

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزيزم اينهمه كاهش وزن دليل مهمي بايد داشته باشه به جاي اين رژيم هاي عجيب غريبي  كه دوستان ...

ن یهویی وزن کم نکردم ...معدم عفونت. داره نمیدونستم تا اینکه رفتم آزمایش الا دارم قرص میخروم

تو یکماه ... اره والا چاقی الان خیلی سخت و پر هزینست ... همین شیرخشک مطمعن ترین و ارزون ترین راهه... ...

گلم با شیر خشک شکم نیوردین؟ 

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
2804
گلم شکمم اوردین؟ شیر خشک بیومیل بگم ب داروخونه همین؟ طعم و چیزای خاص دیگ نداره؟ 

ببین من کلا شکممم ندارم سینه هام بزرگ میشن بجاش .. سینه هام و صورتم خیلی تپل شد 

نمیدونم حالا چیکار کنم سینه هاروکوچیک کنم ورزشم جواب نمیده 

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
اشتهارو زیاد میکنه دیگه شکم اوردن بستگی ب تغذیه داره فست فودو این چیزا شکم میارن ولی تو اشتهات ک زیا ...

اها مرسی گلم 

منظورت سرلاکه؟اونم موثره ولی منظور من سرلاک نیس یه شیرخشک سه طعم وانیلی و کاکایویی وتوت فرنگی هم بیش ...

اها خو، هر طعمی بگیرم خوبه؟ بعد بگم شیر خشک بزرگسالان میخوام؟ اخه تو نت دیدم گروه بندی سن داشت

ن یهویی وزن کم نکردم ...معدم عفونت. داره نمیدونستم تا اینکه رفتم آزمایش الا دارم قرص میخروم

پس كارت سخت تر شد چون هررژيمي رو نميتوني بگيري حتما با پزشكت مشورت كن

درضمن همين اول به نامزدت اخطار بده كه حق نداره اينطوري باهاتون صحبت كنه

خداوند تكليف فردا را از ما نميخواهد،آن وقت تو به فكر فردايي؟
پس كارت سخت تر شد چون هررژيمي رو نميتوني بگيري حتما با پزشكت مشورت كن درضمن همين اول به نامزدت اخطا ...

می‌دونی نامزدم آدم رکی هست یعنی هیچ وقت الکی نمیگه خوبی قبل لاغری اندامم عالی بود الا واقعا تو ذوق میزنع میگ دوس دارم مث قبل شی

اها خو، هر طعمی بگیرم خوبه؟ بعد بگم شیر خشک بزرگسالان میخوام؟ اخه تو نت دیدم گروه بندی سن داشت

وانیلیش ازهمه بهتره بازم بستگی به ذائقت داره اره بگو بزرگسالان اسمش یادم رفته 

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
2809