2777
2789
عنوان

کیک تولد دخترم 📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2626 بازدید | 133 پست
نصفه شبی دلت فحش میخواد؟😂گشنم شد خب

اسم خودتو چرا نمیگی😜😜😜😜

گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
دستت طلا  کیکات بیشتر حالت کافی شاپی داره  من کارم بیشتر دکور کیکه

شما میتونید چندتا دستور ساده بهم بگین با تزیین ساده بدون خامه کشی؟؟ اخه خامه کشی بلد نیستم. 

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تولد همسرم دوران قرنطینه کامل عید بود؛ خامه ام نتونستم تهیه کنم.گاناشه روش

عالیه

این کیک های سابله

یا همین حروف ها باید خیلی خاص باشه تزیینش

برای شما هم قشنگه😍

گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
عالیه این کیک های سابله یا همین حروف ها باید خیلی خاص باشه تزیینش برای شما هم قشنگه😍

😚😘😘😘😚

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
2803
میتونم خواهش کنم طرزتهیش وبگی؟؟ بنظرخوشمزه میاد🥰😍

اره شکلاتی یا اسفنجی؟؟

شکلاتیه که دستورش داخل تاپیکام هست

کیکش عالیه عالی

اون اسفنجی هم از سراشپز پاپیون برداشتم

داری برنامشو یا نه؟

2804
2805
اسفنجی آتون خوب پف میکنه؟؟

اره خوب بود

تولد همسرم

2801