2777
2789
عنوان

کیک تولد دخترم 📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2626 بازدید | 133 پست
کیک تولد دوسالگی دخترتون مطمئنا خیلی خیلی بهتر در میاد 

یدونه 20 مهر براش پختم نگاه کنین

صورتیه اولی هست

اونی که با گاناش زرد کار شده دومی.. پیشرفت داشتم بنظر خودم

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند...
تولد همسرم امسال

دوتاشون⁦👍🏻⁩⁦👌🏻⁩⁦❤️⁩

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یدونه 20 مهر براش پختم نگاه کنین صورتیه اولی هست اونی که با گاناش زرد کار شده دومی.. پیشرفت داشتم ...

عزیزم😍

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
2803
تولد خودم امسال

نصفه شبی دلت فحش میخواد؟😂گشنم شد خب

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
میشه بگی چطوری خامه کشیش کردی واون رنگ زردو چطو درس کردی

خامه کشی گفتنی نیست.

دائم سرچ کردم و یک بار امتحانی درست کردم قبل از تولدش.. 

اون زردها اسمش گاناش هست بهش رنگ خوراکی اضافه کردم.

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند...
نصفه شبی دلت فحش میخواد؟😂گشنم شد خب

ععع نظر میخوام😂😂😂

خب منم کلاس نرفتم

گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
2804
تولد همسرم امسال

دستت طلا 

کیکات بیشتر حالت کافی شاپی داره 

من کارم بیشتر دکور کیکه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اره

تولد همسرم

دوران قرنطینه کامل عید بود؛ خامه ام نتونستم تهیه کنم.گاناشه روش

2805

عالی فقط تو یه ظرف دیگ درست میکردی بعد میزاشتی تو این ظرف چون یکم زیرش فک میکنم بد شده 

اوم گاناش زرده هم یکم نا مرتب هست 

در کل آفرین عزیزم

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
یدونه 20 مهر براش پختم نگاه کنین صورتیه اولی هست اونی که با گاناش زرد کار شده دومی.. پیشرفت داشتم ...

بله خیلی عالی تر شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2801