راضیه۱۳۷۵منم مدیر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 3287 عنوان مادرشوهری با تشتی از شیر به دست !!!! | مشاهده متن کامل بحث + 2501 بازدید | 112 پست اومده خونمون از بحث من و شوهرم سواستفاده کرده پای شوهرمو ماساژ میدهروغن میماله تموم بدنش بالش میذاره زیرسرشکنار تشکش میخوابه خلاصه......واویلاومیگه این قدر نمیرم تا تو بری خونه بابات 1399/08/03 | 15:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دعوای_زن_و_شوهری عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 10831 دیگ با این چیزایی ک گفتی کم مونده با شوهرتم بخابه:/برو مزاحم نشو استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾
milted عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 538 ب شوهرت بگو اينجا خونه ي منم هست و مادرشو بكن بيرون همين الان اجازه مده هيييييييچكس زندگيتخراب كنه
fmmh عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 13796 تو بیشتر نزدیک شوهرت شو بذار بفهمه دست کیه ! شوهرت که از سرکار میاد برو استقبالش بغلش کن بوسش کن , لباساشو ازش بگیر فوری براش خوردنی بیاز , خودت لباس خوب بپوش ارایش کن به خودت برس هی جلو شوهرت برو اینور اونور بذار چشش بیفته بهت هوایی بشه شب هم هی بهش برس بعدش بگو وای خیلی زشت شد اخه صدامونو مامان میشنوه من خجالت میکشم ! زشته هی این حرفا رو بزن که به امید خدا خودش ماملن جونشو بفرسته خونش
aylaaa عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10916 اره میخوای عکسش بدم خوابیده رو مبل شوهرم هم پایین یه بچه داریم .دوس داره طلاق بگیریم&nbs ... آره بفرس کنجکاو شدم ببینم G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
راضیه۱۳۷۵منم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 3287 منم بعضی وقتا مادرشوهرم با شوهرم اینجوری میکنه پاهاشو چرب میکنه هی میگه اون موقع که مجرد بود فلان کا ... لیوان لیوان پشت سرهم انواع نوشیدنی میارهانواع غذا و هی بش میگه دده ی گلومعزیزوووم هرکاری میکنه بگه ببین من به دردت میخورم بیشتر از زنت و هواتو دارم دوس داره چون من تو سری خورش نیسم دختر بچه سال از فامیلش براش بگیره .
aylaaa عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10916 تو بیشتر نزدیک شوهرت شو بذار بفهمه دست کیه ! شوهرت که از سرکار میاد برو استقبالش بغلش کن بوسش کن , ل ... پدر علم سیاستین شمااااا 😍 G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
mmm98 عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2841 لیوان لیوان پشت سدهم انواع نوشیدنی میاره انواع غذا و هی بش میگه دده ی گلوم عزیزوووم ... وا شوهرت چیزی نمیگه خودت چیزی نمیگی میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
راضیه۱۳۷۵منم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 3287 واقعا مادر شوهرت گفت برو خونه بابات؟؟؟ میگه خونه منه اینقد اینجا میمونم که ناراحتت کنم بری خونه بابات و از طرفی جلو شوهرم لام تا کام نمیگه .بسیار با سیاست و موزمال
راضیه۱۳۷۵منم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 3287 وا شوهرت چیزی نمیگه خودت چیزی نمیگی شوهرم خب بدش نمیاد یکی هی براش انواع غذا میاره تحویلش میگیرهاما زیر زیرکی مادرش حال منو میگیره .اون باور نمیکنه یا تعصب داره حاضر نیس بهش چیزی بگه .
mamanamin عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 3862 توهم جلوشوهرت باهاش خوب باش تنهامیشی فشش بده.یه کرونایی پیداکن تف کنه توغذاش بده بخوره
caffe عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 2267 میگه خونه منه اینقد اینجا میمونم که ناراحتت کنم بری خونه بابات و از طرفی جلو شوهرم ... اصلا دهن به دهنش نشو،بزار اینقدر بمونه تا بپوسه،کم نیاری،حسابی به همسرت برس،پیش چشم شوهرت به این عفریته هم برس. بیش از حد خوبی نکن