2777
2789
سلام. رها جان مرسی از پیشنهادت گل من .مامانم هم همینو میگه.خودم هم به عینه همینو دیدم.اما وقتی میبینم چندساعت گذشته و چیزی نخورده یه جوری میشم. دوستان یه سوال در مورد رنگ چشم نی نی هاتون دارم. معصومه موقع تولدش چشماش سبز پررنگ بود.الان دور مردمک چشمش قهوه ای هستش و اطرافش طوسی.خیلی دلم میخواد آخرش تکلیف معلوم بشه که چه رنگی میشه.هرچند فکر میکنم بیشترعسلی یا قهوه ای بشه.البته همین که ببینه برام کفایت میکنه رنگ چشم مهم نیست.ایشالا چشای خوشگلش همیشه ببینه و سالم باشه. رنگ چشم نی نی های شماچجوره؟؟؟؟
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
سلام به همه خانوما میشه بگید از چه مارک پوشکی واسه نی نی هاتون استفاده ی کنید. کدومشو ترجیح می دید و فکر می کنید از هر لحاظ بهتره؟ خودم تا حالا مالفیکس رو از همه بهتر دیدم. البته دوستم میگه پریما از همشون بهتره.متاسفانه توی شهرمون پریما پیدا نکردم که امتحان کنم واسه پسرم. هیچ کدوم از شما تشک بازی گرفتید؟ به نشرتون ضروریه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم،امیدوارم خودتونو نی نی هاتون همیشه سلامت باشید فرزانه جون دوستت راست گفته پریما ار همه پوشکی بهتره من خیلی از پوشکهار چه ایرانی چه خارجی رو استفاده کردم ولی از همه بهترش پریماست البته الان جان ب ب و پریمارو با هم استفاده میکنم از هرجفتشم خیلی راضیم پوشکهایی که استفاده کردم ایناست مولفیکس-بارلی-هاگیز- جامپر-مای بیبی پریمیوم- مرسی- پنبه ریز-کنفی بیبی-جان ب ب و پریما پمپرز
@همیشه دنیا اونجوری نیست که تصورشو میکنی@
سلام . مریم جان دختر من بارها شده چند روز پی پی نکرده.از دکترش پرسیدم گفت اگه شیر مادر میخوره جای نگرانی نیست چون شیرمادر از یبوست جلوگیری میکنه مگه اینکه روزهایی که پی پی نکرده خیلی طولانی بشه. ایشالا که چیزیش نیست
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
سلاااام من واسه رادین فقط مولفیکس استفاده کردم.خیلی هم راضی بودم، ولی رادین کلا سه چهار روزی یه بار جیش میکنه.دکتر میگفت طبیعیه نگران نباش.خیلی بد قلقی میکنه واسه شیر خوردن فک کنم سیر نمیشه.تازگیا میدوشم با شیشه میدمش دیگه امیدی ندارم ک سینمو بگیره فک کنم ب زودی شیر خشکی بشه...البته تو خواب شبا میگیره، اما روزا نه، اذیت میکنه.
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
فرزانه جون رادین من تشک بازی داره و خیلی ذوق میکنه برا تشک بازی و تلاش میکنه بگیردشون.من یه مقاله خوندم ک واسه هوش بچه خیلیییی خوبه، و تقویت هوش خوبه.اگه میتونی تهیه کن.
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
سلام به امه مامانامن مامان خرداد 92 هستم،پسرم داره 1 سالش میشهخوشحال میشم وبلاگمو ببینید،ایده هی بسیار خوبی برای تولد خوشگلاتون دارمکلاه و ریسه و عدد تولد همه ست،حتی میتونید کیک تولدتون رو همون مدل سفارش بدین،یا نه مدل کیکی که میخواین عدد و کلاه و ریسه سفارش بدین،من برای تولد پسر خودم درست کردم،بسیار کار شیک و تکیه که توی سری کاری های بازاری نیست و تک و مخصوص کوچولوی شماست.امیدوارم بتونم کمکی بکنم
سلام دوستان. معصومه خانم یه هفته با مامان و بابا رفت مسافرت شمال. خیلی دخترگل و خوبی بودو اصلا اذیت نکرد. حتی میتونم بگم توی مسافرت خیلی آروم تر بودو بیشتر میخوابید. شنیده بودم که بچه های کولیکی داخل ماشین آروم میشن و به عینه دیدم. قربونت برم دختر عزیزم...همیشه سلامت باشی.ماچ ماچ
خوش به حالت هانیه جان. اینقدر دلم هوای سفر کرده. اون عکس دخترته؟ براش صندلی ماشین گرفتین یا تو کریره؟ اگه صندلی ماشینه میشه یه کم برام توضیح بدی؟ مدل و قیمت و کاراییش. منم تو فکر خریدنم آخه.
تاپیک مامانهای نیشابوری: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=826089
2810