2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان. من به جای للو از گهواره استفاده میکنم چون کولیک داره یکم با اون بهتر میخوابه آخه میگن بچه های کولیکی با حرکات گهواره دلدردشون بهتر میشه.فکر کنم گهواره همون کار للو رو بکنه. یک چند هفته ای هم میشه که از هربال میکسچر استفاده کردم بد نبوده. اکرم جون من علاوه بر شیر خودم ببلاک میدم هفته ای یه بسته.راس میگی خیلی سخته شیر دوشیدن.اما چاره ای ندارم.تا میتونم و وقت دارم میدوشم اخه دلم میخواد شیر خودمو بخوره.به نظرم علت اینکه بعضی از بچه ها دیگه گرفتن سینه مادر براشون سخت میشه اینه که از همون روزهای اول زندگیشون عادت میکنن به شیشه.وگرنه بچه هایی که از سه چهار ماهگی شیرخشکی میشن سینه مامانشون هم میگیرن.
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
زهرا جون للو بابام درس کرد ه براش,دو تا میخ شبیه حلقه با رولپلاک زده دو طرف اتاق و با طناب و پتو.مث قدیمیا درس شده.خیلی خوبه واقعا
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
Raha jan Tuye shahre ma ham ghadima az hamina ke migi dorost mikardan. Mamnanam mige ye chizi mesle kuze ham ziresh vadl mikardan ta dasshuie bache bere tu un pasham baz mizashtan intori Hichvaght paye bache leh nemishode. Ma behesh migim nani. Manam bachamo tu gahvare mikhabunam. T gahvararo takun midam arum mishe. Herbal mixture ham brnazarsm kheili Khub e. Haghatre shirafza ham kheili khube vhon az raziane dorost mishe. Man az 22 ya 23 ruzegi behesh shir khoshk dadam. Alan do se ruze ke ye sinamo ba mokafat migire Ta hala ke do majo nimeshe se ya chahrta ghuti shirkhoshk gereftim Ruzi bishtar sz yeki dobar behesh nemidam. Bazi ruza ham aslan nemidam.
منم گهواره دارم ولی با حرکت اون نمیخوابه البته روزا که خوابش بیاد به جای رو پا میذارمش توی اون ولی برای دل درد شباش جواب نمیده میذاریمش تو پتو و دوتایی تکونش میدیم تا خوب بشه
@همیشه دنیا اونجوری نیست که تصورشو میکنی@
منم واسه سامیار تاب بستم تو خونه...تخت و پارک خرىدم واسش...ولى تو اىن تاب خىلى راحته..م..روزا فقط تو اون مىخوابه...منم راحتتر به کارام میرسم... من هروز دمکرده زىره و اوىشن مىخورم هم شىرو خوش طعم مىکنه..هم زىاد ..هم اىنکه ضد نفخه..دل درد نىشه بچه...
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
روزاىى هم که دل درد مىشه کولىکز مىدم بهش...ىکى دوبارم ترنجبىن دادم ىکى دو قاشق بهش خىلى خوب بود..هم شکمش کار کرد هم اىنکه چند ساعت خوابىد...البته ترنجبىن هفته اى دو بار مىگن بىشتر ندىن
اوىشن تو باردارى مىگن زىاد خوب نىس..از وقتى دمکرده اوىشن مىخورم عفونتى که بعداره سزارینم داشتم خوب شده..بدون مصرف دارو