2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فرزانه جون خوبی عزیزم.

شوهرم امروز رفته جواب ازمایش قندمو گرفته میگه بالا بوده، حالا چه خاکی به سرم بریزم

من دوست ندارم قند داشته باشم.
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.
سلام یونیک جان.
اینقدر ناراحت نکن خودتو واسه نی نی خوب نیست.
من شنیدم توی بارداری ممکنه زن خیلی مشکلاتی پیدا کنه که قبلا اصلا نداشته. این قند خون بارداری دائمی نیست . زود رفع میشه انشالا. به دکترت بگی دارو میده کنترل میشه. حالا بگو ببینم توی رژیم غذاییت شیرینی جات چه مقدار و معمولا چه چیزای می خوری؟
سلام فرزانه جون

متاسفانه من بر خلاف قبل از بارداریم که اصلا شیرینی جات نمیخوردم، حالا بدجوری چیزای شیرین دلم میکشه، البته 2ماه پیش هم همین ازمایشو دادم که همه چیز عالی بود حالا نمیدونم چرا یکدفعه اینجوری شده.
من عاشقتم سالی.
سلام ودرود بر دوستای عزیز یونیک عزیزم سلام نبینم ناراحتی گلم اصلا خودت رو ناراحت نکن وسعی کن با دکترت هرچه زودتر در میان بزاری به امید خدا با دارو بزودی درمان میشی ناراحتیت رو به نی نی گلت منتقل نکن عزیزم
یونیک جان
من شنیدم در زمان بارداری نباید غذاهای چرب و شیرینی جات زیاد خورد. شما هم از این به بعد رعایت کن انشالا خیلی زود قند خونت میاد پایین.
می دونم کنترلش سخته. من خودم هر وقت هوس شیرینی می کنم یا خرما می خورم یا کیک خونگی که کم شیرین باشه. سعی کن اصلا هیچ نوع نوابه و دلستر و کیک و شیرینی و بیسکوییت بیرون رو نخوری منظورم شرکتی هاست. بخاطر نگهدارنده ها و طعم های اضافه شده بهشون خوب نیستن.
سلام به دوستای گلم ، مامانای مهربون

از همه شما ممنون که دلداریم میدین. از دیروز تصمیم گرفتم بیشتر مراقب خوردو خوراکم باشم ولی اخه ادم زود به زود گرسنه میشه
حالا جالب اینجاست که قند ناشتام 77 بود که فکر کنم خیلی خوبه.

امروز وقت دکتر دارم برم ببینم چی میگه.
راستی من دکترم هر سری میخواد سونوم کنه. دکتر شما چطور؟ شما قبول میکنید؟
من عاشقتم سالی.
یونیک عزیزم سلام امیدوارم که خوب باشی نی نی گلت چطوره خوبه انشاا... عزیزم درمورد سونو نیازی نیست هر سری که میری دکتر سونو بدی البته من در مورد این ماههای اخر نمی دونم چجوریه شاید دکتر اینطور صلاح میدونه البته خیلی از کارشناسا اعتقاد دارن که نباید زیاد سونو داد چون امواج صوتی اون برای نی نی خوب نیست البته امیدوارم که همیشه خوب و سلامت یاشی نگران نباش گلم
سلام نی نی ها جون خوبی عزیزم؟

اخه وقتی دکتر میخواد سونو کنه ادم یکم وسوسه میشه.

راستی عزیزم تا کی میخوای بری سر کار؟ خودتو خیلی خسته نکنی ها.
من عاشقتم سالی.
منم تقریبا هربار که میرم ویزیت دکترم سونو انجام میده... یکی دوبار گفتم اگه ضرورتی نداره انجام ندید لطفا. ولی معتقده ضرر نداره و مشکلی ایجاد نمی کنه
تازه دکترم از اول بارداری به من علاوه بر پری ناتال و اسید فولیک قرص آسپرین 80 هم داده که گفته تا هفته 32 شبی یکی بخورم. منم کلی تحقیق کردم اما انگار بی ضرر هستش و استفاده کردم
سلام
منم هر بار که میرم پروب میزاره صدای قلب بچه رو گوش می کنه. البته مانیتور نداره. فقط در حدی که صدای قلبشو بشنوه. منم فکر می کردم در همین حد اشکال نداره.. چیزی نگفتم.
یونیک جان بعد از دکتر بیا اینجا بگو نتیجه چی شد و چه داروهایی بهت داده.
میس مام
پریناتال واسه چی میدن؟