2777
2789
عنوان

اتفاقی که امشب برای ما افتاد و من هنوزم بدنم داره می لرزه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 16405 بازدید | 245 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا فقط تونستم فرار کنیم ..من دیگه گفتم کارمون تمومه الان سه تامونو با قمه تیکه تیکه میکنه

منم باشوهرم داشتیم از خونه مادرشوهرم برمیگشتیم ماشین نداشتیم پیاده بودیم به موتوری رد شد یکی هم ترکه موتور گفت سلام بچه ها منم فکر کردم اشنا شوهرم یهو دور زد برگشت حمله کرد بهمون روشون شوهرم کیف  بود ولی هیچی داخلش نبود جالب این بود کیف پول گوشی تو پلاسنیک تو دست من بود شوهرمم مفادمت کیف نبرن چاقو در اورد هورد تو انگشت شصتش یکم پاره شد با لگد زد شوهرم کیف برد بعد منم جیغ گفتم بابا کیف ول کن بره بعد گفتم چرا مقاومت میکردی گفت اخه داخل کیف جزو نوشته بودم مال ۶ ماه🙄🙄🙄

2803
اصلا هنوزم گیجم میگم آخه چ مرگش بود .شوهرم میگه احتمالا چیزی مصرف کرده بوده

گلم از این ماجراها خیلی زیاد اتفاق افتاده زمونه بدجور خراب شده هیشکی به هیشکی رحم نمیکنه حتی میگن ماشینو به یه بهانه ای نگهمیدارن و اسید و میگیرن دستشون میگن یا ماشینو بده یا اسید رو بریزم شماهم دیگه اخرشبا بیرون نرو مخصوصا جاهای خلوت که اوضاع جامعه وحشتناک خطری شده 

خدایا شکرت که تورودارم ...
وایی خدااایا قسم ات میدم کسی جلوی ماشین داداش کله خراب منو نگیره اینجوری فقط🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شوهر منم اولش هی میگف بذار ببینم چ مرگشه من فقط قسم میدادم برو این قمه داره حرف حالیش نیست 

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
من امروز ی چیزی خوندم هنوز تنم رو ویبرس اسی هوو اومده زن دیگه شوهرشو انداخته تو ی چاه بچه دو سالشم ...

من یبار رفته بودم استخر یه خانومی با دختر هوشو چندتا از فامیلاش اومده بود حالا دختره 3 سالشه میخواست غرق کنه بچرو یه دعوایی شد تو استخر که نگو 

دزد بوده

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
2804
بخدا فقط تونستم فرار کنیم ..من دیگه گفتم کارمون تمومه الان سه تامونو با قمه تیکه تیکه میکنه

والا منم بودم سکته میکردم اخه من تو موقعیت اینجور قرار گرفتم یبار فقط از استرس میلرزیدم

می رفتین جلو کلانتری یا پاسگاهی جایی تا میگرفتنش 

اره کاش اینکارو کرده بودیم😢

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
لوسیا ❤️ بعد یکی دو سال تو سایت دیدمتون دوباره،غکر کنم خیلی کم میومدین.  منم دختری از جنس غم& ...

سلام 

خوبی؟

من فکر میکردم شما ازم ناراحتی!یادمه یه بار ازم نارحت شدی.

داشتم برات تایب میکردم که اشتباه از پستم برداشت کردی.وگرنه قصد ناراحت کردنتو نداشتم‌ .که تاپیکت تعطیل شد!(من اون موقعه نمی دونستم مشکلتو)

چیکارا میکنی؟

خیلی دوست دارم سروسامان بگیری و به اونچه که دوست داری برسی

خوشحالم که بازم دیدمت❤️

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
و همچنین شوهر من خیلی کله خرابه و نترس چند بار به باد داد خودشو بازن آدم نمیشه

وایی داداش منمممممم خیلییی دورازجونتونننن خره میزنههههه ها کلی هم رفیق کله خر تو خودش داره

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
2805
چشماش قرمز بود من فک میکنم مستی چیزی بوده 

پلاکو نمیتونستی ببینی داشتی از ترس میمردی اونوقت چشای قرمزشو تو اون سرعت دیدی جلل خالق🤔🤔

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️                                           😎😎
2801