2777
2789
عنوان

اتفاقی که امشب برای ما افتاد و من هنوزم بدنم داره می لرزه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 16405 بازدید | 245 پست
😂😂😂 خیلی باحال گفتی

😂😂😂

من لیدام مامان سه تا فرشته :باران خانوم💖باوان خانوم💗 و آقا بن سان🧡این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا اینکه بالاخره گممون کرد و زود رفتیم خونه و من حتی در ها رو  قفل هم کردم..هنوزم داره بدنم مبا ...

🤔🤔🤔😒😒😒😒حالا من تا کجا رفتم منتظر بودم جنایی بشهههه تموم شد😒😒😒😒🙄🙄

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️                                           😎😎
وا چ مرگش بود

اصلا هنوزم گیجم میگم آخه چ مرگش بود .شوهرم میگه احتمالا چیزی مصرف کرده بوده

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
2803
حس ميكنم يا طرف جاني و دزد بوده ياا قضيه ناموسي بوده😐😐😐😐

چشماش قرمز بود من فک میکنم مستی چیزی بوده 

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
بخدا فقط تونستم فرار کنیم ..من دیگه گفتم کارمون تمومه الان سه تامونو با قمه تیکه تیکه میکنه

من امروز ی چیزی خوندم هنوز تنم رو ویبرس اسی

هوو اومده زن دیگه شوهرشو انداخته تو ی چاه بچه دو سالشم انداخته بعد خار و خاشاک ریخته اتیش زده 

حالا چراااا؟؟چون فک کرده هووش النگوشو دزیده بعد گشته تو خونه پیداش کرده فک کن

مردم دیگه عقلی براشون نمونده

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
وایی خدااایا قسم ات میدم کسی جلوی ماشین داداش کله خراب منو نگیره اینجوری فقط🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

و همچنین شوهر من خیلی کله خرابه و نترس چند بار به باد داد خودشو بازن آدم نمیشه

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 
2804
دقیقا جوون ها کله خراب ان واقعا

کله خرااااب و خررررر دورازجوونت

تو ماشینش هم قمه داره هم چاقو هم اسپری هم هر کوفتی ک فکرشو بکنی اینقدر مامانم گریه میکنه و جیغ میزنه سرش بی فایدس میگه ادم باید بتونه از خودش دفاع کنه وایی یادم نمیره ی بار ی مرد احنق متلک انداخت افتاد دنبالش فقط دعا میکردم طرررف فرار کنع وگرنه نرنش حتمی بود😭😭

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
اصلا هنوزم گیجم میگم آخه چ مرگش بود .شوهرم میگه احتمالا چیزی مصرف کرده بوده

بیرون شهریاتوشهرخلوت بودکه این کارروکردشایددزدبودمرتیکه بی ناموس😐😐😐😐😐

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
2805
شاید شما رو با کسی اشتباه گرفتع؟

شاید...آخه خیلی زل زده بود ب ماشین ..بعد ماهم شیشه هامون ی کم دودیه ..

وای خدا مردم افتادن ب جون هم

چن شب پیش ماشین همسایمون تو کوچه بود ساعت ۳ دلش شور میزنه میاد تو کوچه(مرد همسایه)میبینه یه نفر تو ماشینشه یه نفر دیگم تو یه ماشین دیگه ک واسه خودشون بوده(ماشین) بعد سروثدا میکنن این دوتا دزدا هم تا جایی ک میخورده مرد همسایه رو زدن بیچاره هرچی داداشمو صدا زده نفهمیدیم دیگه ی همسایه دیگمون میاد بیرون ترسیدن پا ب فرار گذاشتن خدا ب روش رحم کرد چاقو نزدنش

2801