2777
2789
عنوان

از جیش گرفتن بچه

169 بازدید | 18 پست

خانما من از امروز شروع کردم چقدر زمان میبره تا خودش بهم بگه جیش دارم از وقتی بیدار شده خودم هر ساعت میبرمش که جیش کنه یعنی تا کی خودم باید ببرمش کی خودش میگه جیش دارم

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چند سالشه؟بچه با بچه فرق میکنه  من دخترم رو یه ماه پیش گرفتم ۲۳ ماهگی  خیلی خیلی سریع یا ...

یعنی حداقل باید یک ماه بگذره تا بگه چند روز دیگه میشه دوسال

از پوشک گرفتن منظورته؟ کلا بازش بزار به غیر هز شبا و وقتایی که بیرون میرین.یک هفته ای اکیه.بعد دو ه ...

خب من امروز شروع کردم. یعنی چند روز زمان میبره تا خودش بگه جیش دارم

بستگی به آمادگی بچه داره بذار ۲سالش تموم شه بعد شروع کن چون اینطوری نگه خودت حرص میخوری بچه هم عذاب ...

الان دیگه دوسالش شده اخه باردار هم هستم

یعنی حداقل باید یک ماه بگذره تا بگه چند روز دیگه میشه دوسال

نه یکی دو هفته طول کشید بگه ،اوایل مداوم نمیگفت یعنی یه بار میگفت بار بعدی شلوارش رو خیس میکرد بعد دوباره میگفت تا یاد گرفت ،من یکی‌دو روز یه ساعت یه ساعت میبردم ولی دیدم زوده دو ساعت دو ساعت کردم 

اوایل بدون پوشک میفرستادم حیاط خودشو خیس میکرد ولی کم کم یاد گرفت 

خدایا شکرت ♡♡
اخی خدا کنه اذیت نکنه سختته.بقول دوستمون باز بذارش پوشکش نکن تشویقش کن این چیزا بستگی به امادگی خوده ...

دخترم باهوشه ولی تا الان یک روز هم باز نذاشتمش یکم وابسته به پوشک بود خداکنه یاد بگیره

نه یکی دو هفته طول کشید بگه ،اوایل مداوم نمیگفت یعنی یه بار میگفت بار بعدی شلوارش رو خیس میکرد بعد د ...

خیلی ممنونم عزیزم خیالمو راحت کردی💋

پسر من الان ده روز یاد گرفته تا دستشویی میگیره شلوار ش در میاره میره طرف دستشویی

10 ردز طول کشید یا کمتر؟؟؟ 

2810