عزیزمممممم چقدر قشنگ خدابهت ببخشه بچه هاتو میشه جنسیتشون و بگی ایشالله ک سالم بغلشون کنی اما من از همین دوقلویی هم میترسم یکی میخام چون واقعا بارداری سختیه
چه خوب .من این ماه فولی ۱۴ میلی داشتم امیدی بهش نیست😿
بله گلم امیدت به خدا باشه واسترس داشته نباش اصلا به بچه فکر نکن اونم موقع اقدام
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزمممممم چقدر قشنگ خدابهت ببخشه بچه هاتو میشه جنسیتشون و بگی ایشالله ک سالم بغلشون کنی اما من از ه ...
فدات مهربونم🌹پسر ودختر ۷سالشونه.الان سومی بارداریمه .چون دومی بارداریم منجر به سقط شد
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
الان دقیق ۲ ساله منتظرم.دلم واقعا یه نی نی میخواد که الان که تکو تنها توخونم همدمم باشه و دلیل سرگرم ...
مشکلی که ندارید؟
من دکترم کلومیفن و لتروزول از هر کدوم دوتا گفت بخور که ماه اول نشد ماه بعدش یه دونه کلومیفن و دوتا لتروزول داد که بازم نشدم هیچ مشکلی هم نداریم خدا باید بخواد
چ خوب ک هم دختر بود و هم پسر 😍😍😍خداحفظشون کنه برامنم دعاکن
ممنون گلم.ان شاالله که شماهم این ماه صاحب نی نی میشیدوتاپیک بی بی چک مثبت بزنید😍🌹🤲🙏