2777
2789
عنوان

کلومفین یا لنتروزل؟؟؟؟

117 بازدید | 32 پست

کلومفین حس میکنم خیلی عوارض بدی داره چطور ب دکترم بگم نمیخام ک بهش برنخوره و لتروزل بده درحالی ک تنبلی اصلا ندارم اما چون بارداری اتفاق نمی افته بعدچندسال دیگ مجبوره دارو بده

من با کلومفین بار اول باردار شدم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دکتر بده عوارض خاصی نداره سرخود خوردنش عوارض داره به دکترت اعتماد کن .چون دکتر دودوره کلومفین میده اگه بارداری صورت نگرفت بعد لتروزول میده 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بافولیکول چن میلی باردار شدی؟

۲۱ البته مال ۷سال پیش ایندفه هم طبیعی باردار شدم.واینکه بگم کلومفین شانس دوقلوزایی رو میبره بالا ازمن دوقلو شد

عزیزم بعد چندوقت نازایی ؟؟چنتا کلومفین و تک قلو؟؟؟

بعد ۸سال .کلومفین ودوقلو

۲۱ البته مال ۷سال پیش ایندفه هم طبیعی باردار شدم.واینکه بگم کلومفین شانس دوقلوزایی رو میبره بالا ازم ...

شمامشکل تنبلی ام داشتی ؟جنسیت نی نی هات چین

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
لتروزول مگه قوی تره؟؟؟؟

میگن بهتره ازکلومفین 

۲۱ البته مال ۷سال پیش ایندفه هم طبیعی باردار شدم.واینکه بگم کلومفین شانس دوقلوزایی رو میبره بالا ازم ...

چه خوب .من این ماه فولی ۱۴ میلی داشتم امیدی بهش نیست😿

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
شمامشکل تنبلی ام داشتی ؟جنسیت نی نی هات چین

پرولاکتینم بالا بود نه تنبلی نداشتم .پسرودختر ولی الان با وجود پلی کیستیک طبیعی باردارشدم چون بعد زایمان مشخص شد پلی کیستیکم وpco

2810