2777
2789
اره عزیزم رفتم همونم.چرا امروز روز ۱۴ انتقال هستم بازم هیچ علائمی ندارم.نا امید ناامید.خدا حفظ کنه ن ...

قربونت برم چرا اینقدر نا امیدی؟خواهر من ۸ سال ۸ بار ای وی اف کرد بس ک نا امید بود همش میگفت من نازام بخدا استرست خیلی بده زندگیتو کن خدا ب وقتش میده بهت خواهر من بعد ۸ سال با یدونه جنین فریز ک دیگه اخریشم بود حامله شد و بعد سه سال طبیعی دومی و باردار شد غزل جون نا امید نباش عزبز دلم میدونم خیلی سخته 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ساعت 8صبح انتقال دارم میشه برام دعاکنید

ای خدا یهو اومدم اینجا تیکرتونو دیدم خداروشکر انتقالت مثبت بود 😍تبریییک

عزیزم شما کپسول ژل رویال مصرف کردید چند وقت ای وی اف وروزی چند تا 

سلام عزیزم اولاش چهار سال پیش ک قصد بارداری داشتم دکترم داده بود هموز از مشکلم خبر نداشتم و جواب نداد چون کلا همسرم مشکل داشت. 

سلام عزیزم اولاش چهار سال پیش ک قصد بارداری داشتم دکترم داده بود هموز از مشکلم خبر نداشتم و جواب ندا ...

خیلی ممنون لطف کردی عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

فف جون باردار شدی با ای وی اف؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
بله عزیزم

توروخدا واسه منم دعا کن نی نی ت دنیا اومده ؟ دوقلو نبود؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
توروخدا واسه منم دعا کن نی نی ت دنیا اومده ؟ دوقلو نبود؟

اره عزیزم 6 ماهشه قابل باشم حتما عزیزم به حق این شبای عزیز به حق شیری که میدم دلت شاد بشه چون خودم کشیدم میفهمم چی میگی بهت قول میدم خدا صداتو میشنوه ی حکمتی ک دیرتر بده ولی میده 

اره عزیزم 6 ماهشه قابل باشم حتما عزیزم به حق این شبای عزیز به حق شیری که میدم دلت شاد بشه چون خودم ک ...

خدا کنه دوست گلم

من ساعت 8صبح انتقال دارم میشه برام دعاکنید

سلام گلم نی نی هات دنیا اومد؟یا بارداری؟ اسم انتخاب کردی؟ میگم دفه اول مثبت شدی؟دکترت کی بود؟