2777
2789
من خودم بارداري اولم با آي وي اف بود ولي سزارين شدم ولي كسي رو ميشناسم كه با آي وي اف ٢ قلو باردار ش ...

سلام عزیزم‌ممنونم ک جواب دادین🤗اوه اوه پس حقیقته اگر شرایطم خوب باشه ک هست طبیعی میگه بیار یا خدااااا شما سز اختیاری شدی پس؟

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزيزم من سزارين اختياري شدم من خودم از طبيعي ميترسيدم كلا .

ممنونم عزیزم توکل بخدا میکنم. تو این شرایط میترسم اختیاری بشم ازم پول جدا بخواد واسه سز. طبیعی میگن بهتره ولی من تو این کرونا نه کلاسی رفتم نه اطلاعاتی دارم واسه طبیعی

ممنونم عزیزم توکل بخدا میکنم. تو این شرایط میترسم اختیاری بشم ازم پول جدا بخواد واسه سز. طبیعی میگن ...

توكل به خدا عزيزم ، ان شا الله كه فرشته كوچولوت به سلامت به دنيا بياد و بهترينها برات اتفاق بيفته ، نگران نباش اين همه آدم طبيعي زايمان ميكنن ان شا الله براي شما هم مشكلي پيش نمياد .

من ساعت 8صبح انتقال دارم میشه برام دعاکنید

اره عزیز دلم به حق همین اذان ک الان شنیدم دلت شاد میشه توکلت بخداباشه بعد انتقال رو مانیتور جوجه های خوشگل ایندتو نشونت میدن دوتا نقطه ان همونا میان بغلت🤗

توكل به خدا عزيزم ، ان شا الله كه فرشته كوچولوت به سلامت به دنيا بياد و بهترينها برات اتفاق بيفته ، ...

ممنونم عزیزم الهی بسلامتی نی نی تو بغل بگیری🤗

سلام شماباivfباردارشدین من می خوام برم واسه تعیین جنسیت ازنظرمالی هم زیاد خوب نیستم میترسم برم نتیجه ...

سلام عزیزم اره من‌ای وی اف بودم خود بارداریش ۲۰ درصد احتمال داره و اینکه جنسیتی ک میخوای بشه بازم کمترش میکنه ولی اگر جنسیت برات مهمه انجام بده مثل اونایی نباش ک حامله میشن و جنسیتشو دوست ندارن ارزش تلاشتو داره 

عزیزم من رو یادت هست نیکان باهم انتقال داشتیم بهمن پارسال؟

اااااا ارهههه یادم اومد جوابت منفی بود؟؟ یادمه جطوری خوبی؟نرفتی دیگه؟

اااااا ارهههه یادم اومد جوابت منفی بود؟؟ یادمه جطوری خوبی؟نرفتی دیگه؟

اره عزیزم رفتم همونم.چرا امروز روز ۱۴ انتقال هستم بازم هیچ علائمی ندارم.نا امید ناامید.خدا حفظ کنه نی نی تو عزیزم.زیر سایتون بزرگ بشه