2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاید تا بگم چی شد!!!😣

177 بازدید | 5 پست

بچه ها حافظه گوشیم پر شده بود هر چی ویدیو داشتم را انتقال دادم رو فلش،بعد رفتم توی حافظه USB اون پوشه که ویدیو های گوشیم رو به اونجا انتقال داده بودم،دیدم ویدیو هام نیست!😤رو گوشیمو نگاه کردم نصفش بود نصفش نبود،حدود ۷۰تاش نبوددد!!! 

وای بچه ها چیکار کنم؟کسی تا حالا اینجوری شده؟

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 

منم حافظه گوشیمو باید منتقل کنم. از این چیزا میترسم 

یکمم تنبلی مکنم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم حافظه گوشیمو باید منتقل کنم. از این چیزا میترسم  یکمم تنبلی مکنم

وای اره خیلی بده 😞 منم همیشه میترسیدم دلو به دریا زدم و اینطوری شد 😣

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 
فکرکردم حالا چه اتفاقی افتاده گفتم طلا شده ۳میلیون گوشی و ول کن بابا

کلی ویدیو مهم داشتم.