2777
2789
عنوان

تجربیات مثبت سرطان

217 بازدید | 25 پست

بچه ها 

حرفای مثبت نیاز دارم 

اگه بیمار سرطانی دورتون بوده و درمان شده بهم بگید و شرایطش رو و کلت حرفای مثبت بزنید🥲

لطفا فاز منفی ندید، از فوت شده ها هیچی نگید، ممنون میشم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مادر من خوب شد.

خودت درگیری یا از نزدیکان؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم 

خدا رو شکر الان انقد تو حوزه پزشکی پیشرفت داشتیم که جای نگرانی نیست 

داشتیم تو اقوام که پارسال متوجه شده و دکترا ته دل شونو خالی کردن ولی عمل کرده و درمان شده و الان حالش خوب خوبه 

امیدت به خدا باشه و به این باور برس که خوب میشی از ته دلت از خدا بخواه 

قانون جذب و تمرکز هم که نمیدونم چقد اعتقاد داری ولی خیلی جواب میده 

با آرزوی شفای همه بیماران ❤️💜

خواهش می کنم تاپیک (از کار کردن خسته شدم )روگزارش بزن

زدم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من سرطانی هایی دیدم بخاطر حرف مثبت دکتر مثل بقیه سالها عمر کردند. بیشتر ترس و فوبیا افراد رو اذیت میکنه نه خود بیماری. 

مثل کرونا. چند وقت در کشور شایع بود همه فکر می کردند سرماخوردگی است و اتفاقی هم نمی افتاد ، وقتی گفتند بیماری سختی است و ... خیلی ها از ترس تلف شدند.

اینم مثل جوش زدن و زگیل و چیزهای دیگه است فقط داخل بدن هست. نباید بهش محل بزاری و دکتر بری.