⚘💖 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 💖⚘
تا ۱۴ روز تاپیک سفره صلوات داشتیم به قصد حاجت روایی، هر روز ۱۰۰۰ صلوات برای یکی از چهارده معصوم📿
باید در پایان این چهارده روز، ۱۴۰۰۰ صلوات ختم میشد اماااا به یمن دل های پاک شما ۲۰۰۵۰۰ گل صلوات دست جمعی ختم کردید 🙏😢😍🍬🍬
⚘⚘⚘ ۱۸۰۷ گل صلوات هدیه به حضرت رسول اکرم (ص) ⚘۲۲۰۰ گل صلوات هدیه به حضرت امیرالمومنین (ع)⚘ ۸۸۳۲ گل صلوات هدیه به بانو دوعالم حضرت زهرا (س)⚘ ۶۰۵۸ گل صلوات هدیه به حضرت امام حسن مجتبی (ع)⚘ ۴۳۰۰ گل صلوات هدیه به سید و سالار شهدا امام حسین (ع)⚘ ۸۵۱۴ گل صلوات هدیه به سیدالساجدین امام سجاد (ع)⚘۸۹۰۱ گل صلوات هدیه به حضرت باقرالعلوم امام محمدباقر (ع) ⚘ ۹۵۲۰ گل صلوات هدیه به امام جعفر صادق (ع) ⚘ ۹۲۵۰ گل صلوات هدیه به باب الحوایج امام موسی کاظم (ع) ⚘ ۳۳۱۴۰ گل صلوات هدیه به امام غریب حضرت امام رضا (ع) ⚘۲۵۵۷۰ گل صلوات هدیه به حضرت باب الحوائج امام جواد (ع)⚘ ۱۵۸۰۰ گل صلوات هدیه به حضرت امام هادی(ع) ⚘ ۱۹۱۶۲ گل صلوات هدیه به حضرت امام حسن عسکری (ع) ⚘ ۴۷۴۴۶ گل صلوات هدیه به حضرت صاحب الزمان مهدی موعود (عج) ⚘⚘⚘
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
از ته ته دلم از خدای بزرگ و بخشنده برای تک تک تون آرزوی حاجت روایی دارم به حق چهارده معصوم انشالله به بهترین شکل حوائج تون رو بگیرید 🙏😍🎂🎂🎂🎂
شدیدا التماس دعا دارم ازتون 💔😍🍬
🎈🎈😍😍بیاید کامنت بزارید به نیت حاجت روایی تون براتون صلوات بفرستم و لایک کنم 😍😍🎈🎈⚘⚘⚘