2777
2789
عنوان

ماکه زیربیست ازدواج کردیم اکثرابیچاره شدیم اونی که ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 119 پست
دقیقا پذیرفتن حرف حق تلخه👌🏻برای اینکه توجیه کنن بحث ازدواج توی سن کم رو به گرفتن حضانت بچه ها ...

ربطى نداره اصلا به اين بحث . بحث سر ضربه اى هست كه به روح و جسم وارد ميشه

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت طلاقت نمیده؟حداقل مهریتو بگیر

نه باهام زندگی میکنه .نه طلاقم میده .نه حقمومیده .مهریه ام که نمیده دیگه چجوری بگیرم ازش .وضعش خوبه ولی همه چیزروزده به نام خونوادش .همه راه هارورفتم 

دقیقاهمینه اصلادارم هرروزمیبینم که میگم 

مرد اگه احساس کنه زن بی پناهه و محتاجشه هی میتازونه چون تو دلش میگه این جز من پشتوانه ای نداره . مرد باید ته دلش ترس از دست دادن زن رو داشته باشه تا قدرش رو بدونه. من همیشه به شوخی به همسرم میگم بزرگترین شانس زندگیت منم . انقد اینو گفتم که باورش شده .   

وقتی ارزش ها عوض میشوند ، عوضی ها با ارزش میشوند.
نه باهام زندگی میکنه .نه طلاقم میده .نه حقمومیده .مهریه ام که نمیده دیگه چجوری بگیرم ازش .وضعش خوبه ...

ای بابا...چه عوضیه

خدا کمکت کنه عزیزم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
اگه وضع پدرت خوبه مهریه رو ببخش و خودتو خلاص کن

اخه مهریه هم ببخشم طلاق نمیده .اززن سابقش کلی باج گرفته وباوساطت طلاق داده .میگه من مردم بایدچندتاصیغه کنم روزن اول چی کنم دیگه من 

تو ازدواج دهها عامل موثره که یکیش سن و ساله بقیه رو از نظر دور نداریم

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
اخه مهریه هم ببخشم طلاق نمیده .اززن سابقش کلی باج گرفته وباوساطت طلاق داده .میگه من مردم بایدچندتاصی ...

چی بگم والا، بهتره با یه وکیل درست و حسابی مشورت کنی بالاخره یه راهی باید باشه برای طلاق

وقتی خوده قاضی اینومیگه باسی سال تجربه من چی بگم؟خودمم به همون دل زلزله ای هایی که شمامیگید۱۹سالکی ا ...

عزيزم هيچ ربطي ب سن و سال نداره ،تنها انسانيته دو طرفه ك يه زندگي رو استوار ميكنه

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️
عزيزم هيچ ربطي ب سن و سال نداره ،تنها انسانيته دو طرفه ك يه زندگي رو استوار ميكنه

خب اگه زدوطرف انسان نبوددختره کم سن وسال چی کنه؟اگه گیر انسان نیفتادیم کم سن وبچه باشیم بهتره یاجاافتاده ومستقل؟

جدی میگین؟ الان شاغلین؟ بالای سی عقد کردین؟ میشه بپرسم همسرتون چیکاره اس؟

عزیزم ما کرجیم

خودم متولد بهمن 67 زیر یک سال هست که عقد کردم همسرمم چند ماه از من بزرگتره

بله شاغلم 10 ساله کار میکنم

خودم اینجور صلاح دونستم تو این سن و با این شرایط ازدواج کنم

همسرمم وارد کننده چوب از روسیه ست 

خودمم تو قسمت کارگزینی قطعات خودروسازی کار میکنم

دوست من هیچ وقت واس هیچ کاری دیر نشده

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
یه خانومی بود ۱۷ ساله  دو سال بود درگیر بچه دار شدن بود... البته امیدوارم موفق و خوشبختب باشن ...

چون مادرشون تو ذهنشون زیاد کار کرده. شوهر شوهر کرده و خرفای نامربوط زده ترغیبش کرده و جذابیت و رغبت ایحاد کرد 

2810