2777
2789
عنوان

ماکه زیربیست ازدواج کردیم اکثرابیچاره شدیم اونی که ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 119 پست
ولی اگه پدر هم شاغل و تحصیلکرده باشه کار سخت میشه 

حالا که بحث اینه اینم اصافه کنیم بیاد و یه خانوم زیر بیست ازدواج کرد بدون هیچ تحصیلات و شغل و درآمدی

بعد کارشون به جدایی رسید و مرد بچه هاشو نمیخواد..یا مرد صلاحیت نداره و بچه هارو بهش نمیدن

الان تکلیف این مادر بدون پشتوانه چیه؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

کاملا باهات موافقم.من 27 سالگی عقد و 29 سالگی عروسی کردم . هم درس خونده بودم هم شاغل بودم .خونواده همسرم خیلی اذیت کردن ولی چون ادم مستقلی هستم و بچه نیستم همسرم طرف من دراومد. همیشه هم میگم من احتیاج به هیچ مردی ندارم ولی انقدر تو زندگی پشت همسرم بودم که محاله رای منو به یکی دیگه بده . زیر 20 سال ، سن بچگی کردنه نه شوهرداری کردن. انقدر تجربه داشتم موقع ازدواج و چون تو جامعه بودم خیلی راحت با یه جمله میتونم همسرم رو قانع کنم . ولی وقتی 18 سالم بود خیلی حساس بودم . هرچیزی تو زندگی زمان خودش رو داره . درس ،دانشگاه، شغل و ازدواج و بچه. 

وقتی ارزش ها عوض میشوند ، عوضی ها با ارزش میشوند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه که داری از دست همچین آدمهای بی فرهنگی راحت میشی...امیدوارم زندگی بعد از طلاقت انقدر خوب با ...

اگه بتونم طلاق بگیرم .تاپیری بایدبرم دادگاه وبیام چرا؟چون دربرابرنصیحت باتجربه هاکه گفتن حق طلاق بگیرمقاومت کردم وگفتم همه که بدنیستن .حالانوش جووونم

پذيرفتن حرف حق كه تلخ هم هست هميشه سخت بوده متاسفانه همه ى سن بالاترها هم ازدواج موفق ندارن ولى ضرب ...

دقیقا پذیرفتن حرف حق تلخه👌🏻برای اینکه توجیه کنن بحث ازدواج توی سن کم رو به گرفتن حضانت بچه ها ربط میدن😐

من موافق نیستم.اتفاقا من هر کی اطرافیانم هست زیر بیست ازدواج کرده و خیلی زندگی خوبی توام با گذشت دارن.من خودم ۲۱ ازدواج کردم اصلا ربطی نداره اگر دختر و خانواده اش به بلوغ فکری رسیده باشن خیلی هم خوبه مثلا ۱۹ سالگی ازدواج کنن.ولی اگه نرسیده باشن و یا بدون شناخت ازدواج کنن خب توی هر سنی باشن مشکلات به وجود میاد باید درست انتخاب کرد و بعد بنای زندگی رو به گذشت کردن گذاشت 

اگه بتونم طلاق بگیرم .تاپیری بایدبرم دادگاه وبیام چرا؟چون دربرابرنصیحت باتجربه هاکه گفتن حق طلاق بگی ...

شوهرت طلاقت نمیده؟حداقل مهریتو بگیر

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
نه .ولی اگه نامزدی صبرکن حداقل دوسال بگذره الان نروسرزندگی

😐نه والو ۲۲ اومدم سرخونه زندگیم 

الان یه سال عزوسی کردم 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
حالا که بحث اینه اینم اصافه کنیم بیاد و یه خانوم زیر بیست ازدواج کرد بدون هیچ تحصیلات و شغل و درآمدی ...

من با کودک همسری کاری ندارم موافقم نیستم استارتر گفت تحصیل کرده و سن بالاها همه خوشبختن منم گفتم ما چندتا تو دوست و فامیل و آشنا دارم میبینم و از زبون خودشون میشنوم که خوشبخت نیستن 

شمااول حرفو تحویل بگیر بعد بیا منو بخور 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
عزیزم کاملا میفهممت اینجا نمیشه از این حرفا زد من به شخصه گذاشتم سی سالم تموم بشه، درسم ...

جدی میگین؟

الان شاغلین؟ بالای سی عقد کردین؟

میشه بپرسم همسرتون چیکاره اس؟

اگر صبور نیستی ؛ خودت را به صبوری بزن🌸🌱
وقتی خوده قاضی اینومیگه باسی سال تجربه من چی بگم؟خودمم به همون دل زلزله ای هایی که شمامیگید۱۹سالکی ا ...

عزیزم من شرایط روحی الانتو تا حدی درک میکنم و حق میدم که ناراحت باشی و دلت پر باشه ولی تاپیکت کلا حس بدی به من داد یه لحظه فکر کردم الان که 20 سالمه اگه یه خواستگار خیلی خوب داشتم و با عقل و منطق هم خوب شناختمش بازم نمیشه زندگی خوبی داشت فقط بخاطر همین سن

میشه اینقدر کلی خرف نزنیم ممکنه نتیجه بدی تو زندگی خیلیا داشته باشه این حرفا

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
اصلن ربطی نداره عزیزم  تو اکه انتخابت با عقلت و حرف بزرگترا باشه  اینجوری نمیشه

قصد توهين ندارم ولي بزرگتري كه دختر نوجوانشون رو شوهر ميدن ميشه رو حرفشون حساب كرد؟؟؟؟؟؟

چند ساله ازدواج كردي اسي ؟؟؟ همسرت چند سالشه؟

ازکلادوسال وچندماهه ولی فقط یسال خونش بودم بیرونم کردویک سال ونیمه خونه پدرمم والاف دادگاه .خودم ۱۹بودم اون سی .الان دیگه ۲۲ام ولی جوونیم که بایدبه درس ودانشگاه وآرامش میگذشت به استرس میگذره

وقتی خوده قاضی اینومیگه باسی سال تجربه من چی بگم؟خودمم به همون دل زلزله ای هایی که شمامیگید۱۹سالکی ا ...

شما هی به در بگو دیوار بشنوه تا یه نفر تجربه نکنه نمیتونه بفهمه نمیتونه درک کنه که تو چی میگی باید تو زندگی شکست ها رو تجربه کنی تا درک کنی وگرنه هرچه قدرم بگی تو گوش کسی نمیره که اره اون اشتباه کرد من اشتباهشو تکرار نکنم بدتر تحریک میشه اون راه لعنتی رو بره شکست بخوره بعد حرف تو رو قبول کنه 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
من با کودک همسری کاری ندارم موافقم نیستم استارتر گفت تحصیل کرده و سن بالاها همه خوشبختن منم گفتم ما ...

نگفت همه خوشبختن بعد گفت بعد از طلاق هم راحت از پس خودشون بر میان😑

شما اول بخون بعد بیا کامنت مخالفت بزار

2810