2777
2789
عنوان

ماکه زیربیست ازدواج کردیم اکثرابیچاره شدیم اونی که ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 119 پست
دوست عزيز براتون آرزوي خوشبختي ميكنم و اينكه زندگي خودتون و با زندگي ديگران مقايسه نكنيد شايد ح ...

وقتی خوده قاضی اینومیگه باسی سال تجربه من چی بگم؟خودمم به همون دل زلزله ای هایی که شمامیگید۱۹سالکی ازدواج کردم وهرکی میگف بهم ۶ریشترزلزله میومدتودلم .ولی الان تازه میفهمم چه کارکردم .بده چهارتادخترخانم که نگرانن بالای ۲۰خاستگارنداشته باشن یکم هوشیارشن؟

وقتی از بچه هاش دور بمونه اون زندگی ارزش نداره چه متاهلی چه بعدطلاق 

اگه خانم شاغل و موجه باشه حضانت بچه رو بعد ۷ سالگی بهش میدن،استاد ما جدا شده ولی دخترش پیش خودش زندگی میکنه و رفاه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه الانم زير ٢٠ كسي ازدواج دلبخواهي ميكنه ؟؟؟؟ 

منم موافقم اشتباه و اينكه جدايي تو هر سني ممكن هست اتفاق بيوفته ولي قطعا اسيب هايي ك يك دختر زير ٢٠ سال ميخوره خيلي عميق تر هست 

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

پذیرش این حرف ها که حقیقت هستن برای تعدادی از کاربرهای این جا سخت هست متاسفانه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
اگه خانم شاغل و موجه باشه حضانت بچه رو بعد ۷ سالگی بهش میدن،استاد ما جدا شده ولی دخترش پیش ...

ولی اگه پدر هم شاغل و تحصیلکرده باشه کار سخت میشه 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
وقتی از بچه هاش دور بمونه اون زندگی ارزش نداره چه متاهلی چه بعدطلاق

الان موضوع بحث اصلا رابطه ی مادر و فرزندی نیست

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
ولی اگه پدر هم شاغل و تحصیلکرده باشه کار سخت میشه 

باشه پس شما میگی اگه یه نفر شوهرش کتکتش کرد و خیانت کرد و تحقیر و توهین کرد به خاطر بچه هاش بمونه،بچه هم توی یه جو متشنج بزرگ بشه😀موفق باشی 👌🏻

عزیزم کاملا میفهممت

اینجا نمیشه از این حرفا زد

من به شخصه گذاشتم سی سالم تموم بشه، درسم تموم شد سرکارمو رفتم خونه خریدم پس انداز کردم حسابی مستقل شدم الان ازدواج کردم

بنظرم هم کلی تو این سالا آدم دیدم و تجربه کسب کردم هم رو پای خودم هستم کسایی هم که میومدن خواستگاری چون شرایطمو میدونستن از خودم سطح پایین تر جرأت نمیکرد بیاد جلو (منظوم سطح مالی و تحصیلی بود)

ایشاالله زندگیت از این به بعد پر از اتفاقای خوب باشه هیچ وقت دیر نیست

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
نه .ولی اگه نامزدی صبرکن حداقل دوسال بگذره الان نروسرزندگی

چند ساله ازدواج كردي اسي ؟؟؟ همسرت چند سالشه؟

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

پذيرفتن حرف حق كه تلخ هم هست هميشه سخت بوده متاسفانه

همه ى سن بالاترها هم ازدواج موفق ندارن ولى ضربه اى كه يه دختر كم سن ميخوره رو اونى كه سنش بالاتره نميخوره يا كمتر ميخوره

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
حالا بابای منم از این ور بوم افتاده،من ۲۳سال دارم ولی فکر میکنه بچه هستم😐😂

23 بچه ای. ب عقل الانم بود همو 30 اونورا ازدواج میکردم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
2810