2777
2789
عنوان

بااین خواهرشوهرچیکارکنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجرده؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
2804
ن 35 سالهه متاهله دوتام بچه داره

این زیادی حساسه ولش کن 

تا کی بشینیم ببینیم این بدش اومد اون بدش اومد بریم ازدلشون در بیاریم 

پس خودمون چی

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

اه اه اه

خوهر شوهر منم همینه، تا از غذای من تعریف میکنن همه رو مجبور میکنه که بگن دستپخت اون بهتره!! والا من اصلا ادعایی هم رو آشپزی ندارم ولی تا میگن خوشمزه شده میخواد خودشو بکشه. عزیزم حسودن و میخوان همه چی رو کوفت آدم بکنن. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
همکن اول نظر نمیپرسیدی بعدس نباید بعش محل نیدادی خودش پا مبشد میومد رفتی پیشش فکر کزده چه خبره

انقدک مادشوهرم گف بروووو.دفعه دومش گف برونرفتم دیگ ادم چقدپرواخه..دیگ اصلاازش نظرنمیپررسم

تقصیر خودته چرا نظر میپرسی اصلا نباید تو کادات نظر خانواده شوهرو دخالت بدی چون همینطور میشه و پرتوقع میشن حالا که نظر میدن حرفشون به کرسی بشینه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

خوب راست گفته دیگه. وقتی خودت به کارت ایمان داری چرا ازش میپرسی؟ البته اونم دیگه خیلی شلوغش کرده. بازم صد رحمت به مادر شوهرت که صداقت داره میاد میگه ناراحت شده برو از دلش در بیار و نمی ره شر درست کنه

2809