2777
2789
عنوان

بنظرتون شبیه امیرحسین ارمان هست یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 70 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

گوزی کونی رو نمیشناسم 

ولی شبیه امیر حسین آرمان اصلا نیس! 

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
2804

عکس رو نمیبینم ایها الناس😲😲

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
2805
من دوستم برداشت جاش نمونده

نمیدونی چیا میزد ب صورتش؟

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
2801