2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 515266 بازدید | 68299 پست
منم تازه شروع کردم عزیزم عالیه سه روزه کالری شماری میکنم بیا با هم رقابت کنیم و انگیزه بدیم تو کاهش ...

🥰

ایکاش یه گروهی چند نفری باهم میزدیم 

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
سلام آسنات 99 جونی  من تابه الان 840تا کالری بستم 🤩🤩خیلی هم سیرم  دیگه چندان گرسنه ام ...

سلام ده دقیقه مقاومتی یعنی چی

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم کلی مکمل و کلسیم و... میخورم به مفاصل و زانو دردم

هم هم وزنیم هم هم دردیم😅😅

تاپیک بامداد خمار عضو گروه آبی 💙 وزن اولیه ۷۵😑قد۱۶۰☺وزن هدف اولیه ۷۰😚هدف آخر۶۶😉(من با چاش پاییزی از ۹۰ کیلوبه ۷۵ رسیدم)
2803
🥰 ایکاش یه گروهی چند نفری باهم میزدیم 

من اینجا هستم و شما هم میتونی اینجا باشی حتی اگر عضو نباشین 

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم

دقیقا برای همین درخواست دوستی دادم و گفتم رقابت کنیم با همراهی هم ادامه بدیم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
2804
سلام آسنات 99 جونی  من تابه الان 840تا کالری بستم 🤩🤩خیلی هم سیرم  دیگه چندان گرسنه ام ...

صبحانه هم یه قاشق چایخوری کره ویه قاشق چایخوری پنیر و 1لیوان شیر و 1لیوان انگور میان وعده خوردم 

نهار نصف سینه مرغ بخار پز بانصف فلفل دلمه و یه هویج و6قاشق برنج دمی بدون روغن و 2کف دست نون و 100گرم سبزی خوردنی و یه قاشق ماست کم چرب 

میان وعده هم یه هویج ونصف لیوان انگور 

شام هم هنوز انتخاب نکردم

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
دقیقا برای همین درخواست دوستی دادم و گفتم رقابت کنیم با همراهی هم ادامه بدیم

من قدم۱۶۵.ایشالا که به وزن دلخواهمون برسیم

تاپیک بامداد خمار عضو گروه آبی 💙 وزن اولیه ۷۵😑قد۱۶۰☺وزن هدف اولیه ۷۰😚هدف آخر۶۶😉(من با چاش پاییزی از ۹۰ کیلوبه ۷۵ رسیدم)
کلا میتونی ۵۰تا۱۰۰کالری زیر کالری مجازت استفاده کنی تو توضیحات نوشته 

آخه هنوز شامم مونده🙈😅😅

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
2805
من قدم۱۶۵.ایشالا که به وزن دلخواهمون برسیم

انشالله 

سلام ده دقیقه مقاومتی یعنی چی

یعنی فقط 10دقیقه ورزش مربوط به شکم و پهلو انجام میدم نمیدونم شاید توضیحم واضح نبوده

کالری مصرفیتون چقدر باید باشه؟ من با فرمولی که صفحه اول گفتن ۱۷۶۰ تا

2801