2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 515266 بازدید | 68299 پست
@شب_بیدارم ‍  م‍یشه منم عضو گروهتون بشم؟ وزن اولیه ۵۹ قد ۱۶۰ وزن هدف ۵۵

شما گروه سبزی فدات شم سرگروهشو تگ‌کن 💝💝💝

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای جووونم خوش اومدی دیانا جونم به به پر انرژی هممون شروع میکنیم 🥰🥰🥰🥰

عزیزم من فاطیما هستم🙈😂😍😍

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع 8۴  وزن الان ۸۰😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             
2803
@بامدادخمار   الی جان من ی سوالی دارم الان اضافه وزن من ۲۱ کیلوعه خب در هفته آینده اگه اضافه ...

اره دیگه هر جقدر وزنتون کم میشه گروهتون تغییر میکنه تا برسید به کروه سبز و بعدش هم تثبیت 😍 تغییر گروه پیشرفت حساب میشه و تشویق داره 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@فندق_فسقلی    

سلام عزیزم من اومدم با قدرت 😄😄

امضا و عکسم اکی کردم 

ان شاالله در کنار شما دوستای گل تا سه ماه دیگه حسابی باربی بشم😍😍😅

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
2804
شما گروه سبزی فدات شم سرگروهشو تگ‌کن 💝💝💝

سلام عزیزم من هم تگ تون کردم مشخصات هم دادم عضو شدم درسته؟

گروه زرد 🍁💪وزن شروع چالش پاییز  68🔓 ⬅66🔐 ⬅64🔐⬅۶۲🔐➡💛 🎅شروع چالش زمستان تا بهار 1401⬅۶۰🔐 ⬅۵۸🔐⬅۵۶🔐🔚۵۴🔐🔜🎅      
مرسی عزیزم. یعنی من برم یکشنبه بیام وزن اعلام کنم؟؟؟ 

بلهههههه 🥰🥰🥰

توی تاپیکم باش حتما 

دوست داشتی گزارش هم بده اجباری نیست اصلا منم شاید اصلا نبینم‌ولی به نظرم برای اینکه راه بیافتی خیلی موثره 💝💝💝💝

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
اگه برای روز اول سختتونه نه از شنبه فست رو شروع کنید 

من میتونم بخاطرشیردهی فست وخگخ دوانجام ندم باتشکرتوتوضیحات شیردهی نوشته بودید

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩
2805
2801