@شب_بیدارم میشه منم عضو گروهتون بشم؟ وزن اولیه ۵۹ قد ۱۶۰ وزن هدف ۵۵
شما گروه سبزی فدات شم سرگروهشو تگکن 💝💝💝
اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ای جووونم خوش اومدی دیانا جونم به به پر انرژی هممون شروع میکنیم 🥰🥰🥰🥰
عزیزم من فاطیما هستم🙈😂😍😍
تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع 8۴ وزن الان ۸۰😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا به هدفم ۶۵ برسم
ان شاالله در کنار شما دوستای گل تا سه ماه دیگه حسابی باربی بشم😍😍😅
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
مرسی عزیزم. یعنی من برم یکشنبه بیام وزن اعلام کنم؟؟؟
بلهههههه 🥰🥰🥰
توی تاپیکم باش حتما
دوست داشتی گزارش هم بده اجباری نیست اصلا منم شاید اصلا نبینمولی به نظرم برای اینکه راه بیافتی خیلی موثره 💝💝💝💝
اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱