2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 515266 بازدید | 68299 پست
سلام الهه جون ویتامین دوره قبل داشتیم اونو مصرف کنم یا نه از همین جوانه گندم و سبوس گندم استفاده کنم ...

سلام عزیزم اره همون ویتامین ها خوبن سبوس برای ریزش مو هست بهتره استفاده کنی 

اصلا گرسنه نمون هر یک تا دوساعت یه چیزی بخور مثلا خرما عسل میوه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
با همونا پیش برو ....موفق باشی عزیزه دلم

ممنونم☘

همچنین🌷

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
هدفت رو تغییر بده بری گروه پایین تر...😂😂 الان منو میندازن بیرون از این جا😶...

اتفاقا پیشنهادت هوشمندانه و  کاملا عاقلانس😁😂

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
سلام بامداد جون خوبی میگم @عروسترکم   جواب نمی‌ده من چیکار کنم و اینکه پروفایل هم نمیتونم بذ ...

عزیرم وزن اولبه و هدف رو بگو

من هر وقت انلاین بشم‌جواب میدم

توضیحات صفجه اول بخون

مطالب مهم💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤
2804
سلام عزیزم اره همون ویتامین ها خوبن سبوس برای ریزش مو هست بهتره استفاده کنی  اصلا گرسنه نمون ه ...

الهه جون روزا تاپیک چ ساعتی بازه؟! 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘رب هب لي من لدنك ذريه طيبه انك سميع الدعا ، رب لا تذرني فردا و انت خيرو الوارثين.🌺کنجد کوچولویی که تو دلم جوونه زدی خوش اومدی قلب من🥰حسم میگه ی دخمل کوچولو تو راه خونمونه🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
2805
2801