2777
2789
عنوان

کمکمم کنید برای کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 76 پست
الان شما۱۶ام رو تخمک گذاری در نظر میگیری؟!

اره ی برنامه هم دارم که روز تخمک گذاریمو احتمالی میگه اون هم روز 16 میگه من ماه مهر اقدام دارم از روز 13 میخام اقداممو شروع کنم تا روز 16 

باید مربی باشگاه میشدیم ازبس اینو اونو گنده کردیم🤗💘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خوبه دیگه این موقع‌هامنم پس دارم همینجور اقدام کردم البته جنس خاصی نمیخاستم فقط میخاستم باردار شم

من دیشب ساعت۲شب اقدام کردم 

بنظرتون امروزم اقدام کنم یا همون کافیه؟؟

شنیدم برای پسردارشدن باید یبار اقدام کرد

خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍
اخه رژیم تعیین جنسیت پسردارم عزیرم 

منم پسر میخوام گفتن از روز 13 تا 16 هر شب اقدام داشته باشم هر چی اسپرم لیشتر احتما پسر شدن بیشتر امروز ظخر هم اقدام کن

اره ی برنامه هم دارم که روز تخمک گذاریمو احتمالی میگه اون هم روز 16 میگه من ماه مهر اقدام دارم از رو ...

برنامه برای من روز ۱۴ام گفته تخمک گذاری در خالیک کیت هاله انداخت 

عزیزمم موفق باشیی😘

منم پسر میخوام گفتن از روز 13 تا 16 هر شب اقدام داشته باشم هر چی اسپرم لیشتر احتما پسر شدن بیشتر امر ...

کیفیت اسپرم پایین نمیاد هر روز 

من اخه شیفت شبم نهایت بتونم ساعت ۳اقدام کنمم 

منم پسر میخوام گفتن از روز 13 تا 16 هر شب اقدام داشته باشم هر چی اسپرم لیشتر احتما پسر شدن بیشتر امر ...

عزیزم کارای دیگ چی گفتن بهتون 

مثلا جوش شیرین اینا واقعیه؟!

کیفیت اسپرم پایین نمیاد هر روز  من اخه شیفت شبم نهایت بتونم ساعت ۳اقدام کنمم

ببین عزیزم وقتی اقدام میکنی اولین بار اسپرم زیاد ازاد میشه بار دوم کمتر میشه با کیفیت بهتر بار بعدی باز هم کمتر میشه با کیفیت و سرعت بیشتر در هر صورت هر چی اقدام بیشتر باشه شانس پسر بودن میره بالا

من دیشب ساعت۲شب اقدام کردم  بنظرتون امروزم اقدام کنم یا همون کافیه؟؟ شنیدم برای پسردارشدن بای ...

نه ملکه هروز اقدام داشتیم تا از دستمون نره😂

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
عزیزم کارای دیگ چی گفتن بهتون  مثلا جوش شیرین اینا واقعیه؟!

من جوش شیرین اجام نمیدم فقط اینکه تو رابطه خیلیا میگن زن باید حالت سجود قرار بگیره تا دخول عمیق باشه اما به محض اینکه زن برگرده اسپرم زیادی خارج میشه حالت رابطه باید پاهای زن روی شونه های مرد باشه و دخول عمیق باشه و اینمه زن حتماااا قبل مرد به ارگاسم برسه تا رحم قلیایی بشه اینجوری به جوش شیرین نیازی نیست

من جوش شیرین اجام نمیدم فقط اینکه تو رابطه خیلیا میگن زن باید حالت سجود قرار بگیره تا دخول عمیق باشه ...

و اینکه اندازه نیم ساعت پاهات بالا بمونه

ببین عزیزم وقتی اقدام میکنی اولین بار اسپرم زیاد ازاد میشه بار دوم کمتر میشه با کیفیت بهتر بار بعدی ...

واقعیت نمیدونم من  دکترم بهم گفت چون بچه اولته تعیین جنسیت نکن اما تو این نی نیرساست مطالبی ک خوندم میگن فقط باید یه اقدام اونم روز تخمک گذاری کرد 

شما اینو از جایی خوندید؟!

من جوش شیرین اجام نمیدم فقط اینکه تو رابطه خیلیا میگن زن باید حالت سجود قرار بگیره تا دخول عمیق باشه ...

قهوه چی میگن قبلش بخورید اون تاثیری داره البتهذمرد بخورع؟؟