سلام من دوره هام۲۸روزه اس از روز۱۲کیت گذاشتم روز ۱۴ام هاله انداخت روز۱۵ام ساعت۳ظهر دو خط قرمز شد ساعت ۷دوباره هاله انداخت و خیلی ترشحات رقیق و زیر دلم و تخمدانم درد میکرد من اقدام کردم دوباره امروز صبح ساعت۱۲کیت زدم باز دوخط قرمز بود
از کیت مکس۱۴استفاده کردم یعنی چیشده الان تخمکگذاری من کی بوده
واقعیت نمیدونم من دکترم بهم گفت چون بچه اولته تعیین جنسیت نکن اما تو این نی نیرساست مطالبی ک خ ...
ببین عزیزم من تو یک. گروه هستم که همه از این روشا نتیجه گرفتن و خیلیا رفتن دکتر و نتیجه دکترارو اومدن گفتن و پسر شده سرگروه از خیلی جاها تحقیق کرده حتی کسانی بودن که روز تخمک گذاری فقط یک بار اقدام. کردن تازه رفتن سونو و لحظه دقیق تخمک هم دستشون بوده اما نتیجه دختر بوده اما کسایی که اقدام بیشتری داشتن بچشون پسر شده حتی کسانی بودن دکتر بهشون گفته بعد پریودی روز درمیون اقدام. کنن برای پسر و نتیجه داده اما. من چون میترسم روز 13 و 14 و 15 شب اقدام میکنم رور 26 ظهر اقدام میکنم
باید مربی باشگاه میشدیم ازبس اینو اونو گنده کردیم🤗💘
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین عزیزم من تو یک. گروه هستم که همه از این روشا نتیجه گرفتن و خیلیا رفتن دکتر و نتیجه دکترارو اومد ...
میشه منم داخل اون گروه ادد کنید؟؟
چون هر دومون تعیین جنسیت پسر داریم فکر کنم بتونیم بهم کمک کنیم البته من دکتر گفت ماه دیک سرسختانه اقدام کن من باتوجه ب اینک همه چیمون خوب بود گفتم بدار از این ماه اقدام کنم
من 23 سالمه ی دختر دارم گفتن زن دوهفته قبل تخمک گذاری باید راعایت کنه مرد سه ماه قبل اقدام چون منی مرد طی 3 ماه تشکیل میشه اما شوهرم زیاد رعایت نکرد خودم ولی این دوهفترو رعایت میکنن ولی بیشتر میگن زملنش مهمه تغذیه چند درصده همش
باید مربی باشگاه میشدیم ازبس اینو اونو گنده کردیم🤗💘