2777
2789
عنوان

کمکمم کنید برای کیت تخمک گذاری

1058 بازدید | 76 پست

سلام من دوره هام۲۸روزه اس از روز۱۲کیت گذاشتم روز ۱۴ام هاله انداخت روز۱۵ام ساعت۳ظهر دو خط قرمز شد ساعت ۷دوباره هاله انداخت و خیلی ترشحات رقیق و زیر دلم و تخمدانم درد میکرد من اقدام کردم دوباره امروز صبح ساعت۱۲کیت زدم باز دو‌خط قرمز بود 

از کیت مکس۱۴استفاده کردم یعنی چیشده الان تخمک‌گذاری من کی بوده

خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍

سلام عزیز باید هر روز تو یه زمان مشخص استفاده کنی 

مثلا هر روز ساعت ۱۱ صبح نه زمانهای مختلف و در روز یه بار هم استفاده کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز باید هر روز تو یه زمان مشخص استفاده کنی  مثلا هر روز ساعت ۱۱ صبح نه زمانهای مختلف و ...

متاسفانه بخاطر شغلم نمیتونم هر روز تو یساعت مشخص استفاده کنم ولی ب طور تقریب دیروز  و امروز ظهر جفتش مثبت بود ولی دیروز عصر منفی 

امکان داره تخمک گذاری هنوز انجام نشده باشه؟؟؟

من دیشب خیلیی تخمدانام و زیر دلم درد میکرد امرپز کمتر شده ترشحاتم امروزمم کمترشده 

یعنی امروز ؟؟؟پس دیروز چی بود اون قرمزی؟؟؟

من کیت که میندازم از روز 15 هاله قرمز میشه ولی خواهرم که مامایه کیتمو دید گفت روز 16 تخمک گذاریت بوده چون انگار نزدیم تخمک گذاری قرمز میشه البته باز من تا چند روز بعد 16 قرمز میمونه

باید مربی باشگاه میشدیم ازبس اینو اونو گنده کردیم🤗💘
متاسفانه بخاطر شغلم نمیتونم هر روز تو یساعت مشخص استفاده کنم ولی ب طور تقریب دیروز  و امروز ظهر ...

عزیزم وقتی دو خط پررنگ شد و درد تخمدان و ترشح هم داشتی همون موقع تخمک گذاریه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بچه ها جواب منم بدید من استفاده کردم سه تا خط پررنگ افتاد چرا

ببین میگن۷۲ساعت ممکنه تو اوج بمونه یعنی شاید هنوز ازاد نشده باشه 

خیلی مبهمههه

من کیت که میندازم از روز 15 هاله قرمز میشه ولی خواهرم که مامایه کیتمو دید گفت روز 16 تخمک گذاریت بود ...

الان شما۱۶ام رو تخمک گذاری در نظر میگیری؟!

اخه رژیم تعیین جنسیت پسردارم عزیرم 

خب خوبه دیگه این موقع‌هامنم پس دارم همینجور اقدام کردم البته جنس خاصی نمیخاستم فقط میخاستم باردار شم

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!